pátek 11. listopadu 2016

Doplnění chladící kapaliny do lednice

Neni to z duvodu pruniku oleje do chladiva, protoze chladivo je v kontaktu s olejem stale, ale proto, ze takove postaveni na hlavu ji proste nepomuze! Spis to vypada na unik chladiva. Pokud uniká někde v potrubí zalisovaném do stěny lednice (kde se vyměnit nedá),.


Doplnění chladící kapaliny do lednice

Zamrzá odtokový kanálek, zřejmě něco odpadlo ze zadní strany lednice. Dobrý den, o vaši poptávku mám zájem. Můžete si prohlédnout informace a reference na mém profilu a pokud budete mít zájem, zobrazte si mé kontakty kliknutím na „Ukázat kontakty“. V takovém případě by došlo k zředění chladící kapaliny s olejem, což by se projevilo výraznou změnou hladiny motorového oleje. Pokud se však hladina oleje nezměnila a nenese stopy přítomnosti chladící kapaliny , je příčinou něco jiného.


Máme stejný problém, prý je to kvůli úbytku chladící kapaliny. S pozdravem, Tym Pračky A. Chladící kapalina je nezbytnou součástí chladiče a chladící soustavy každého automobilu. Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a případnému poškození. Jejímu výběru a doplnění se nejspíš nevyhnete. Dobrou zprávou je, že kvůli tomu nemusíte s autem do servisu ani v případě, že automobilům nerozumíte.


Povíme vám, jak to zvládnout svépomocí. Před týdnem nám začala páchnout lednice. Prošli jsme ji skrz nasktz, a našli jeden zralý sýr , který jsme vyhodili. Bohužel zápach neustal.


Slyšel jsem o tom, že když praskne trubice vodící chladící kapalinu, doprovází to také zápach. Mrazí jen půlka mrazáku a to tak, že je vše úplně bílé omrzlé. Do auta nelijeme jen benzin nebo naftu, čtyřkolový miláček vyžaduje i další životně důležité tekutiny. Rozhodně nepodceňujte brzdovou kapalinu, péči o ni ale svěřte odborníkům.


Doplnění chladící kapaliny do lednice

O kapalinu v chladiči už se zvládnete postarat sami. Mísitelnost chladicích kapalin. Otázky na mísitelnost chladicích kapalin jsou běžným informačním požadavkem trhu.


Pokud uživatel doplňuje z nějakých důvodů jiný typ kapaliny (modrá za růžovou či naopak), nouzově na dolití nebo nemůže použít originál, dá se to pochopit. Pozastavení hůlku u každé montážní konzolou. Je-litempo alarmu se zvyšuje detektoru netěsností je , detektoru dioda se nachází úniku chladicí kapaliny. Zkontrolujte kondenzační cívky chladničky je pro únik chladící kapaliny s detektorem úniku , při použití stejné metody používané ke kontrole linky chladící. Mam hladinu chladici kapaliny tesne nad znackou MIN, takze by to asi chtelo trochu doplnit.


Moje otazka - co za kapalinu mam koupit? Koukal jsem, ze treba Fridex nabizi kapalinu G PLUS, predpokladam ze i. Hradec Králové) Popis zadání. Doplnění chladicí kapaliny lednice Stav. U vestavěné lednice zřejmě chybí chladící kapalina.


Uvítám možnost doplnění na. Chladící médium je v kovové desce v lednici a vzadu v tom chladiči. Deska může být i za tou umělou přepážkou.


Doplnění chladící kapaliny do lednice

Měrka by vlastně byla koncem utopená v hladině oleje a voda by byla až pod hladinou oleje, kam měrka vůbec nedosáhne (tedy za předpokladu, že by v olejové vaně nebylo třeba litry chladící kapaliny a teprve na ní by plaval olej). PS: ale je fakt, že třeba v polévce plave mastnota na hladině a to jak za tepla, tak za studena. Jedná se o speciální koncentrovanou chladící kapalinu na bázi monoetylenglykolu s antikorozními přísadami.


Celoročně chrání chladící systém motorového vozidla proti působení mrazu, přehřátí i před korozí. Výrobek lze použít pro všechny typy starších vozidel. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu. Chladicí technologie Kompresorové autochladničky.


Autochladničky s kompresorem mrazí až do -°C a často mají vnitřní prostor rozdělený na dvě teplotní zóny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky