pátek 11. listopadu 2016

Kožené desky na dokumenty a4

Luxusní kožené desky na dokumenty ADEALER. Na přední straně desek je vypálený nápis Pamětní kniha. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line.


Popis: Pro dokumenty A4.

Dvě velké kapsy na dokumenty , pouzdro na pero a na vizitky. Vyjímatelný 4kroužkový mechanismus (průměr mm, úroveň plnění mm). Upevňovací klip na blok - možno vyjmout. Otevřená vnitřní kapsa na dokumenty , vnitřní kapsa na zip a venkovní kapsa na suchý zip. Kapsy na vizitky, kalkulačku, tužky.


Tyto desky jsou vyrobeny z kvalitní hovězí usně. Klasické kožené desky , pro pohodlný přenos a organiz.

Díky tříchlopňovému systému zároveň zaručí bezpečné přenášení všech dokladů a písemností. Kapacita plastových desek na gumičku je až 1listů. Nabízíme šanony, pořadače, zakládací obaly, spisovky, archivační krabice, rychlovazače a další potřeby, které užijete při práci s doklady. Psací podložky (jednodeska) - pro snadné uchycení a přenášení dokumentů, formát A, i uzavíratelné. Využití najdou tam, kde je potřeba zapisovat poznámky jinde než u stolu.


Nejen praktické, ale i vkusné k. Přihrádky na dokumenty , vizitky, poutko na pero, součástí desek je linkovaný blok. D reklama, Reklamní předměty, Kancelář, portfolia. Kožené konferenční desky A4. V případě velkého množství dokumentů se desky zavírají velkým magnetem. Na levé vnitřní straně je volná kapsa na dokumenty , nebo tablet a kapsičky na vizitky, či jiné drobnosti.


Na straně druhé je kovový. Praktický a elegantní pomocník manažerů nebo třeba obchodních zástupců. Portfolia, kožené spisovky. Uzavíratelné portfolio s kapsami např.

CD a samozřejmě poznámko. Do větších spisovek se pohodlně vejdou dokumenty ve formátu A4. Ručně vyrobené konferenční desky z vysoce kvalitní hovězí kůže jsou v několika barevných variantách. Včetně poznámkového bloku s stránkami linkovaného papíru. Baleno v dárkové kazetě Avenue.


Příslušenství není součástí produktu. Spisovka WEDO tkanina šanon A- Moderní spisovka na dokumenty formátu Aa šanony včetně kovového závěsu do tloušťky mm - Spisovka je uzaví. Kartonové desky Esselte A, výběr barev Vaše cena: 2Kč Věrnostní cena 2Kč. Vyberte si desky na dokumenty , obálky, odkládací mapy, desky s klipem, diplomatky, prezentační desky a rozdružovače. Reklamní desky na dokumenty k potisku.


Vyberte si z naší široké nabídky nejrůznějších desek a pouzder na dokumenty , od prostých papírových, až po kožené desky s mnoha záložkami a zabudovanou. Desky bez chlopní HIT Office A, modré.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky