úterý 8. listopadu 2016

Prodloužení přívodní hadice k myčce

Dobrý den, ano máte pravdu, klasické přívodní hadice k pračkám a myčkám mají provozní teplotu max. Je to tím, že moderní spotřebiče se již nepřipojují na přívod teplé vody, ale jen na studenou. K nejpoužívanějším patří přívodní hadice , které nabízejí integrovaný systém Aquastop pro připojení pračky k vodě.


Bezpečnostní ventily automaticky zastaví přívod vody k pračce, hrozí-li vyplavení. Existují různé délky napouštěcích a aquastopových hadic – od m až do m. Sami si tak můžete vybrat, jaká délka hadice vám bude vyhovovat, aby nebyla.

K požkození hadic uvnitř myčky dochází málo kdy, nejčastěji je poškozená přívodní nebo odpadní hadice. Odpadní hadice u myčky nádobí se může dodat až v 5metrové délce delší hadice se. K pračkám a myčkám nabízíme také vypouštěcí pračkové PE hadice vyrobené v Česku a určené pro vypouštění vody.


V kategiri najdete i vypouštěcí flexi hadice pro pračky a myčky opět typu R- K a R-R. Váš účet Electrolux bol práve vytvorený. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile.


Ale zastavím se asi radši kde servisují myčky. Protože obě hadice z myčky jsou skované dole pod deklem do demontáže se pouštět nebudu. A hadice do odpadu má kovovu svorku to by asi nebyl problém ale hadice ná vodu má Aquqa stop tam ani svorka není.

Záruční doba je let ode dne prodeje. Kvalitní flexibilní hadice o délce 5m s technologií Aqua Stop. Aqua Stop je systém dvou plášťů hadice , kdy při průniku vody vnitřní vrstvou hadice (tedy když vnitřní plášť hadice praskne), dojde. Ihned k odeslání u vás již 8. Kování může být rovné a šikmé, šikmo připevněné k myčce. Kromě toho jsou některé hadice vybaveny speciálním ventilem (Aqua stop), který je určen k ochraně před únikem vody.


Taková plnicí hadice je mnohem dražší. Změňte přívodní hadici. Výměna přívodní hadice do myčky je poměrně jednoduchá. Naprosto ideální pro 1 bezpečný spoj mezi automatickou pračkou a ventilem na vodu ( nebo myčkou nádobí a ventilem na vodu ). Díky nylonovému materiálu se hadice snadno k. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


ELECTROLUX, AEG, BEKO a dalších. Hadice k pračkám a myčkám skladem. A v neposlední řadě i těsnění a další příslušenství k pračkám a myčkám. Doporučujeme dokoupit i spojku odpadní hadice a 2ks stahovacích svorek.


Prodloužení přívodní (2cm) a odpadní (1cm) hadice kompatibilní se všemi myčkami nádobí. Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci. Při odmítnutí použijeme coo.

Systém hadice -v-hadici spolehlivě chrání před škodou způsobenou vodou při zlomení nebo netěsnosti přítokové hadice. Vrchní ochranný plášť zachytí vytékající vodu a spustí ventilovou stopku. Tato bezpečnostní přítoková hadice je vhodná pro pračky, myčky nádobí a jiné domácí spotřebiče s připojením na vodu. Zvláštní příslušenství pro myčky nádobí Prodloužení odpadní a přívodní hadice.


Popis: Prodám novou tlakovou napouštěcí hadici k pračce, myčce , délka1cm. Nová nepoužitá tlaková hadice k pračce, délka. Srovnejte ceny produktů internetových.


Tento díl nahrazuje starší výrobky. Výpustní hadice s ventilací pro myčky nádobí. Přívodní hadice s uzávěrem pro myčku nádobí. Aqua- Stop hadice (délka napouštěcí hadice m, vypouštěcí hadice 95m) - nabízíme. AEG, Bosch a Siemens a jejich výhodnosti proti konkurenci.


V každém železářství hladkou odpadní hadici koupíte na metry. A k ní na každý konec stahovací kroužek, aby náááhodou nevypadla. Jen musíte dodržet minimální zvednutí hadice , aby voda nevytékala samospádem.


Hadici kupte o kousínek delší, ať s myčkou můžete manipulovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky