pondělí 14. listopadu 2016

Ikea postýlka

Ikea postýlka

Bezpečný odpočinek zajistí vašemu miminku jedna z našich dětských postýlek a matrací. Postýlky mají zaoblené rohy, bezpečné rozestupy mezi tyčkami a jsou z nezávadných materiálů. Navíc se pečlivě testují podle nejpřísnějších bezpečnostních norem. Vyberte takovou, díky níž budete i vy spát jako miminko. Být rodičem je radost, ale i starost.


Spaní by ale podle nás nemělo vzbuzovat strach, a tak dbáme, aby naše dětské postýlky splňovaly přísné bezpečnostní normy. Každá postýlka má zaoblené hrany a je vyrobena z nezávadných materiálů. Jednu bočnici postýlky můžete odstranit, až bude dítě dost velké na to, aby mohlo do postýlky samo vylézt a samo z ní slézt.


V souladu s evropskou normou EN 716-1. Obsahuje i sadu potřebnou pro úpravu. IKEA - Matrace do dětských postýlek. Webové stránky IKEA využívají soubory cookies. Díky nim se vám budou stránky snadněji používat.


Ikea postýlka

Rošt postýlky je dobře odvětrávaný. Ano, nábytek pro miminka by měl být rozkošný, ale i spolehlivý a bezpečný. Všechny naše výrobky od hraček až po nábytek proto testujeme a musí splňovat ty nejpřísnější bezpečnostní normy.


Prohlédněte si náš dětský nábytek, který vám zajistí klid v duši, i když některé chvilky s dětmi klidné nebudou. Informace o koronaviru a provozu IKEA. Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Dětská postýlka buk - stahovací bok vč. Inzerát byl odebran z oblíbených.


NOVÁ dětská postel, postýlka ESTER rozměr 70x160cm Topován. Postýlka z Ikea už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vybírejte z 1inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na obrázku bez bočnice, ale ta je samozřejmě také k dispozici.


Ikea postýlka

Po jednom miminku postýlka vč matrace. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Dětské postýlky bazar: Ikea. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. REZERVACE Kvalitní dětská postýlka ikea hensvik 120xcm. Dvě polohy nastavení roštu.


V bezvadném stavu, s kokosovou matrací, nepromokavým prostěradlem a mantinelem. Detail produktu Do obchodu. Cestovní postýlka disponuje přebalovacím pultem, který je odnímatelný a lze ho uložit na bok.


Je opatřena praktckými kapsami na uložení utěrek či plen. Je vhodná pro děti od narození až do měsíců věku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky