čtvrtek 17. listopadu 2016

Lednice prosklená dvoudveřová

Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Nabízíme nejlevnější a nejlepší ceny na trhu! Eshop s výbavou pro Gastro provozy. Lednice prosklená dvoudveřová CARRIER.


Polair DM 1SD Gastro prosklená chladící skříň ( posuvné dveře) - AKCE.

Díky této nosnosti se jedná o ojedinělý produkt na českém trhu. Prosklené lednice v našem e. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Police jsou stabilní, lze na ně pokládat i těžší váhy, nosnost každé police je až kg. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice , mrazáky, výrobníky ledu či vitríny.


Vlastnosti: provedení nerezové opláštění prosklené dveře vnitřní prostor p. Menu × O NÁS NAŠE REFERENCE GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY v ČR DOPRAVA a PLATBA OBCHODNÍ PODMÍNKY KONTAKT. Nerezová chladící lednice o objemu 9litrů, vhodná i pro vkládání přepravek. Tato lednice je skvělým pomocníkem do gastro kuchyní. Výhodou jsou samozavírací dveře, vnitřní osvětlení a jednoduše nahraditelné těsnění. Popis: Prodám tuto plně funkční nápojovou lednici.


GASTRO BAZAR varný kotel litrů. Chladicí skříně s prosklenými dveřmi. Značková dvoudveřová prosklená chladnice. Velká chladící schopnost - rychle vychladí celý prostor. Uvnitř ventilátor rozhánějící chladný vzduch.


Vzadu ochlazovací ventilátor kompresoru. V dobrém stavu,plně funkční.

Prodám prosklenou chladicí lednici dvoudveřovou. Chladničky a prosklené lednice Výběr chladicí v podobě chladicích skříní a prosklených chladicích lednic různých rozměrů podle množství potravin, které musíte uchovávat. Rozměry V205cm,H70cm,D120cm. Všechna zařízení jsou vybavena moderními technologiemi, snadná údržba a obsluha. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Vybavení vám dovezeme, kam si budete přát. Ugur prosklená lednice USS 7DIKL. Dvoudveřová prosklená profesionální chladnice. Vnitřní osvětlení s vypínačem.


Nordline lednice prosklená dvoudveřová Skoro nová, málo používaná nepoškozená pro více info tel. Knihovna ze série Provence. Chladící skříně prosklené jsou vhodné například p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky