čtvrtek 31. ledna 2019

Indukční varná deska whirlpool acm 822 ne

Indukční varná deska whirlpool acm 822 ne

Funkce Power Booster zabezpečije velmi rychlý ohřev. Při maximálním výkonu se hrnec do minut ohřeje na teplotu až 6°C. Další funkce, kterými deska disponuje, jsou časovač či dětská pojistka.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Samozřejmostí je časovač a bezpečnostní dětská pojistka.


Je vybavena indukčními plotýnkami s funkcí Power Booster, která zabezpečí velmi rychlý ohřev, za minut se hrnec zahřeje až na teplotu 630°C. Indukční varná deska ACM 8NE bez rámečku v šířce 58cm. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Nemůžete vyplnit toto pole.


Indukční varná deska whirlpool acm 822 ne

Z hlediska hodnotících kritérií ve velkém převažuje kvalita, u které její definice a pojetí může být odlišené podle kategorie spotřebního zboží. Jedná se například o použitý materiál a výsledné výrobní. Povrch desky je vysoce odolný sklokeramický SchottCeran v černém provedení. Velkou výhodou této desky je funkce Power management 230V, který vám umožní zvolit si maximální celkový příkon desky s ohledem na. Pracují na odlišném principu ohřívání.


Oceníte aj užitočné funkcie dosky, ako je indikácia zostatkového tepla, časovač, či detská poistka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sami rozhodněte o maximálním výkonu vaší indukční varné desky: kW, kW, kW nebo kW.


Po nastavení požadovaného maximálního výkonu varná deska automaticky rozděluje výkon mezi plotny tak, aby zvolená maximální hodnota nebyla překročena. Indukce zahřívá feromagnetické dno hrnce, ne skleněnou plochu varné desky. Elektromagnetické pole přechází přes sklokermickou plochu přímo do hrnce bez zbytečných ztrát. Whirlpool WHIRLPOOL ACM 8BA.


Tím se stává vaření s indukcí maximálně efektivní. Má velmi dobrý výkon a je také vybavená některými užitečnými funkcemi. V porovnání s dražšími modely je ale její nabídka funkcí stále poměrně limitovaná, nevýhodou může být zejména nemožnost spojit dvě varné zóny v jednu a. Deska WHIRLPOOL Indukce. Vaření díky nim bude mnohem snadnější a pohodlnější. Zobrazit Detail produktu.


Tento model má také dětskou pojistku. SMYSL indukčních varných desek přesně zaznamenává bod varu vody v hrnci na desce. Bod varu udrží konstantní i po přidání jídla do vařící vody a vaří ho přesně nastavený čas. Další přednosti a funkce: indikace zůstatkového tepla, pauza, dušení,.


Power Management 230V Umožňuje zvolit maximální celkový příkon desky s ohledem na použitý jistič a tak připojit desku i na napětí 230V nebo 400V. Doplňková funkce na nastavení odčítávání času - časovač (minutka) s automatickým vypnutím nastavených funkcí. Dalšími funkcemi této desky jsou ukazatel zbytkového tepla, časovač a dětská pojistka.


Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Bez rámečku, s možností zabudování zabudování do roviny v kamenné , nebo akrylátové desce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky