pondělí 28. ledna 2019

Indukční varná deska do zásuvky

Elektronický omezovač výkonu, konkrétní varné desky, Vám umožní tuto desku připojit k napětí 2V do okruhu se standartním jištěním A. Vestavná indukční varná deska v černém provedení s dotykovým ovládáním umístěným vpředu, varnými zónami a možností spojení dvou zón do jedné. Najde se tady někdo, kdo úspěšně používá „panelákovou“ indukční desku na 220V do zásuvky ? Indukční deska na 220V ( do zásuvky ) - používáte někdo? Strašně bych chtěla do nové kuchyně indukci, ale manželovi připadá nutnost předělání elektriky komplikované a drahé.

Ve srovnání s jinými typy varných ploch vyniká indukce rychlostí, s jakou se zahřívá, a tak vám umožní se do vaření pustit takřka okamžitě, zatímco její povrch zůstává chladný a bezpečný. S precizním intuitivním ovládáním si navíc můžete. Elektrická varná deska 220V – zapojení do běžné zásuvky není problém.


Varná deska se nejčastěji připojuje na třífázový proud s napětím 3V. Oproti indukčním deskám se plotýnkami jsou levnější a kompaktnější. Nejčastěji se indukční deska připojuje na třífázový proud.


Pro domácnosti s klasickou 230V jednofázovou zásuvkou a nemožností třífázového připojení představuje ideální řešení indukční deska 230V.

Oficiální zástupce obchodu ONLINESHOP. Láká především úsporou energie a také jednoduchou údržbou. Automatická detekce aktivuje pouze potřebnou zónu.


Funkce IndyFlex umožňuje dvě levé zóny spojit do jedné velké obdélníkové, například při použití objemnějšího nádobí. Má senzorové posuvné ovládání a úrovní rozehřátí desky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Může se zapojit varná deska a elektrická trouba každá do samostatné zásuvky ? Kde bych sehnal vykres pro pripojeni sklokeramicke desky na 400V? Jak připojit elektrický sporák cca 9kW v paneláku? Může za mou odpálenou indukční desku elektrikář nebo výrobce? Po zapojení spotřebiče do síťové zásuvky se na okamžik rozsvítí všechny ovládací kontrolky.


Poté se přístroj automaticky přepne do tzv. Připojení indukční varné desky.

Před zapojením musíte připravit montážní otvor do kuchyňské linky a zapojení do elektřiny. Desky jsou připraveny pro různé typy elektrických obvodů, nemají připravenou vidlici rovnou do zásuvky. Pokud nestisknete do sekund žádné tlačítko, plotýnky se vrátí do pohotovostního režimu.


Detekce nádobí Funkce detekce nádobí slouží k bezpečnému provozu varné desky. Nechybí ani funkce automatického vypnutí nebo indikátor zbytkového tepla. Kompaktní induční varná deska s precizním nastavením teplotní úrovně! Xiaomi Induction Cooker je malý a přenosný indukční vařič ve stylovém designu hodím se do každé moderní kuchyně.


Oproti klasickým zabudovaným deskám můžete vařič přenášet, přesně tam kde jej. Varné desky od Whirlpool jsou ideální pomocník do kuchyně. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Power management – indukční deska se dá připojit na dvě, ale i na jednu fázi.


V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky