středa 9. ledna 2019

Pikniková deka spokey

Vďaka spodnému penovému materiálu je vodeodolná, izoluje od zeme a zároveň zaistí pohodlné sedenie. Společnost SPORTISIMO s. Je to ideální volba pro ty,. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie.


Model MANDALA je pro příznivce výrazných barev a zajímavého designu. Pokud rádi trávíte čas venku s.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Díky zajímavé grafice, deka upoutá vaši pozornost. VÝHODY Díky velkému rozměru (2x 1cm) lze piknikovou deku využít jak na pikniku s rodinou nebo přáteli, tak i při relaxaci na pláži.


Můžete ji snadno vzít všude, kde si užijete byť. Přenášení usnadňuje odnímatelný ramenní popruh. Využitím hlinikové fólie jako spodní vrstvy deky garantuje dostatečnou tepelnou izolaci a odolnost proti vlhku (je možno rozložit i na mokré trávě) Materiál.


Deky na piknik sú teda vhodné aj do mokrej a studenej trávy, vaše pohodlie nič neohrozí.

Tkanina fleece piknikovej deky je príjemná na dotyk. Poteší široký výber dizajnov, z ktorých si vyberie každý, či už. Výplň může být z dutých vláken pro domácí využití nebo z umělých vláken pro venkovní použití.


V případě náplně z umělých vláken je totiž pikniková deka mnohem skladnější a lépe se převáží při výletech nebo dovolených. Venkovní aktivity jsou v poslední době velmi oblíbené a vhodné pro rodinné. Chcete vedieť, či je cena 22. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Deka je od toho, aby svému uživateli… 3Kč – 5Kč v obchodech Porovnat ceny. Britské tweedové a vlněné deky nejvyšší kvality. Deka na piknik, vhodná na posezení v přírodě či na zahradě. Skladné deky s poutkem pro nošení v ruce i deky se spodní izolační vrstvou.


Spokey Picnic Owl 180x2(2) 3Kč – 5Kč. Skladnosť a príjemný design sú charakteristické pre šikovné balenie vo forme rozkladacej tašky s. Navigate Zebra Stripes, 1x 1. Pikniková deka SPOKEY Rainbow s hliníkovou fólií ve spodní vrstvě.

Materiál polar fleece s vysokou gramáží je velmi měkký a příjemný na dotek, pikniková deka je lehce složitelna, vybavená zapínáním na suchý zip a. Dál už hledat nemusíte! K pikniku budete potřebovat spoustu jídla v piknikovém koši a piknikovou deku. Skladnost a příjemný design jsou charakteristickými pro šikovné balení ve formě rozkládací taky s popruhem přes rameno.


Upozornění: lze prát v pračce při teplotě 30°C. Vďaka zaujímavej grafike, deka upúta vašu pozornosť. Použitie mm peny zvyšuje komfort, najmä na tvrdých a nerovných povrchoch.


EPE fólie v spodnej vrstve deky chránia proti vlhkosti a tepelne izoluje. Kategorie: Deky, polštáře a sedáky Deky z kolekce MOONLIGHT Ideální recept na chladní jarní a podzimní dny. Flísový materiál s vysokou gramážou je veľmi mäkký a príjemný na dotyk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky