čtvrtek 24. ledna 2019

Dvířka do otevřeného krbu

Pokud máte otevřený krb, a používáte jej, tak znáte jeho nedostatky. V nejbližší možné době se s vámi spojíme a zašleme vám nákres, do kterého zaznačíte přibližné rozměry vašeho stávajícího otevřeného krbu. Požádáme vás také o několik fotografií. Na základě vyplněného nákresu vám připravíme cenovou nabídku na výrobu, dopravu a montáž zásuvné krbové vložky.


Dvířka mohou být jednokřídlá, nebo pro větší otvory krbu pak i dvoukřídlá.

Po obvodu dvířek je doporučovaná dilatační spára o šířce mm. Zvýší bezpečnost a sníží prašnost, ale téměř nezvýší účinnost krbu. Krbová dvířka do otevřeného krbu jsou řešením, ale poměrně nevhodným. Princip: Zásuvná krbová vložka ( dvířka do krbu s topeništěm) má unikátní dvouplášťový systém ohřevu vzduchu. Pod topeništěm a také po celé délce zadní stěny zásuvné krbové vložky se totiž nachází dvouplášťový tubus, který je uvnitř osázen žebry pro zvětšení teplosměnné plochy.


Právě tudy proudí a ohřívá se vzduch, které je nasáván mřížkou. ECON KRBY - výroba krbů hodonín.

Naše firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží dvouplášťových krbových kamen, vložek a krbů na principu spalování dřevoplynu zn. Současně vyrábíme a dodáváme další příslušenství a materiály nezbytné ke konečné realizaci krbu. Dvířka jsou vyrobena ručním nýtováním z ocelového plechu a profilů. Na požádání může být ve. Repase- kazety do krbu Vážení zákazníci, jestliže máte doma otevřený krb, z dob minulých, který tvoří ve vašem domě pouze dekoraci, s účinností kolem a rádi by jste jej vyměnili za uzavřenou krbovou vložku, jejíž účinnost dosahuje a přitom se nechcete rozloučit s obestavbou krbu , jste v této sekci naprosto správně.


Vám doporučujeme žádaná krbová dvířka. Tyto výrobky jsou vyráběny vždy na míru dle rozměrů Vašeho stávajícího otevřeného krbu. RAL případně vzorníku NCS. Zakázková výroba dvířek do krbu 14.


Jeho účinnost je velmi malá a velké je i riziko otevřeného ohně – hrozí riziko požáru. Zbourání a stavbu novéhokrbu s vložkou je příliš drahá. Instalace zásuvné krbové vložky proběhla bez stavebních zásahů do původního krbu , byla odstraněná nevhodná dvířka s rámem, původní přívod spalovacího vzduchu je již nefunkční, nyní je přiveden vložkou do nového topeniště! Celkové náklady na rekonstrukci krbu : 18. Základní rám ukotvený do otvoru krbu je vyrobený z úhlového ocelového profilu opatřeného dle potřeby ve spodní části “šíbrem” pro plynulou regulaci primárního vzduchu ovlivňující hoření paliva.


Jsme Vám schopni vyrobit jakýkoli tvar, otvíraná doleva, doprava, s klapkou pro přísun vzduch do topeniště, nebo bez ní. Dále můžete mít jednokřídlá, nebo dvoukřídlá dvířka pro větší otvory krbu.

V případě zájmu nám pošlete rozměr stavebního otvoru krbu a my Vám zašleme cenovou nabídku. Vršek krbu uděláme z Ytongu s omítkou, teploty tam jsou už minimální a dobře se to dělá - a snad to nepraskne, musíme to dobře slepit, sešroubovat atd. Ještě musíme řešit přístup vzduchu do místnosti, protože komín bude vzduch s kouřem odsávat, takže ho někde musíme do místnosti přivést. Do pole POČET KUSŮ není třeba zadávat žádné hodnoty. Zobrazené hodnoty v poli CELKOVÉ MNOŽSTVÍ uvádí celkovou plochu krbového otvoru v cm2.


Pod náhledem na výrobek lze kliknutím zobrazit a stáhnout forget_fl ve formátu XLS k zadání potřebných specifikací pro kalkulaci a vlastní výrobu. Kvalita a cena krbových dvířek je bezkonkurenční. Pro osazení našich KD není potřeba žádného vrtání děr do tělesa krbu a žádných ocel. Litinová dvířka s rámem, která zde nabízíme, jsou určena jednak jako náhradní díl ke konkrétním výrobkům, tak pro individuální stavbu kamen, venkovních krbů nebo udíren.


Dále nabízíme topeniště a troubu pro stavbu sporáku nebo kachlových kamen na dřevo a dřevěné brikety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky