úterý 15. ledna 2019

Dvoustěnná sklenice

Dvoustěnná sklenice

Dvojité sklo sklenice dvojité sklo jsou vhodné zejména na teplé a studené nápoje a udrží teplotu podávaného nápoje daleko déle než klasická sklenice , protože mezi stěnami sklenic je vyfouklé vakuum, které zlepší termoizolační vlastnost skla. Nejznámnější a nejrozšířenější jsou dvoustěnné sklenice na kávu. Skladem (ks) 2Kč bez DPH. Akce Luigi Bormioli termo sklenice AMETISTA 1ml, ks.


Bodum PAVINA dvoustěnná sklenice , ks. Když forma následuje funkčnost, vzniká perfektní design. Sklenice jsou ručně foukané mistry skláři, proto se. Detailní popis produktu. Dvojitá stěna udržuje stálou teplotu piva, což milovníci pivního moku ocení zejména v letních měsících.


Každá sklenice je ručně foukaná sklářskými mistry, a proto se sklenice můžou od sebe malinko lišit. Má objem 3ml a díky použití dvou stěn, zůstane vaše pití ve skleničce déle teplé než normálně. Dvoustěnná sklenice s termoizolačními vlastnostmi.


Dvoustěnná sklenice

Skleničky vypadají designově velmi dobře a jsou vhodné i do myčky. Bambus je přírodní materiál, barva předmětů se může mírně lišit. Tento hrnek a další podobné produkty naleznete v kategorii Hrnky a domácnost. Teplé nebo studené tekutiny a potraviny udržují svojí teplotu mnohem déle, než je tomu u jiných sklenic. U vychlazených nápojů nebo nápojů s ledem se nebudete potýkat s nežádoucí kondenzací.


BODUM Canteen dvoustěnná sklenice set 2ks 2l. Vychutnejte si horký čaj nebo kávu v termosklenicích Bodum. Nejenže to je skvělý pohle ale také Vám nápoj vydrží déle teplý díky dvou vrstvám borosilikátového skla. Je vyrobena jako dvoustěnná , což má hned dvě výhody. Tou první je fakt, že vás od studeného drinku při jejím uchopení nebudou studit ruce.


Dvoustěnná sklenice

Ta druhá jde opačným směrem. Studený nápoj vám bude chladnout daleko pomaleji, než je tomu u běžné sklenice , neboť je dvojitou stěnou částečně izolovaný od okolní teploty. Jsme velkoobcho ale také e-shop s dekoracemi, bytovými doplňky a dárky pro všechny milovníky vína, kávy, čaje, grilování a dalšími doplňky. Jen vás varujeme, že už cestou k ní vám sklenice svým tvarem navodí pořádné chutě!


Vyrobena z vysoce kvalitního borosilikátového skla. Hodnocení a recenze (272) 4. Je vhodná do mikrovlnné trouby i myčky nádobí. Dvojité borosilikátové sklo udrží dlouho teplotu nápoje, takže ranní káva jen tak nevychladne a osvěžující nápoje v letním horku zůstanou déle chladné, výhodou je také odolnost vůči vysokým a nízkým teplotám, poškrábání, prasklinám i chemikáliím, jsou odolnější proti tepelné deformaci než běžné sklo, materiál: borosilikátové sklo, použití od -10. Díky dvěma odolným stěnám z borosilikátového skla udrží obsah déle studený či horký a izolační vzduchová vrstva se postará také o to, že si o sklenici už nikdy nepopálíte prsty.


Dvoustěnná sklenice

Moderní, dvoustěnné mason jar udržuje lépe teplotu Vašeho nápoje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kč Koopman Sada pivních sklenic, k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky