pondělí 14. ledna 2019

Prostěradlo do kočárku bazar

Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Vhodné do hlubokého kočárku. Děti - Prosteradlo do bazar. Vybírejte z 3inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Koupeno omylem, pořizovací cena 15-. Popis: Nové froté prostěradlo 40x90cm.


Jakékoliv dotazy ráda zodpovím. Kočárek je jako nový po jednom dítěti, korbička použivána 6měsíců, stejně tak i sporťák a vajčko. Má pouze malou kosmetickou vadu, lehce odřený plast nad kolečky viz foto. Prodám pohodlný kočárek Apollon trojkombinaci. Má nafukovací odpružená kola,velmi dobré do terénu.


Nabízíme dětské prostěradla do postýlky i do kočárku - bavlněná, froté a nepromokavá. Ceba baby prostěradlo do kočárku pomáhá udržovat matraci čistou. Díky kvalitní bavlně je prostěradlo měkké a příjemné. Díky gumě prošité v tunýlku prostěradlo dokonale obepíná matraci. Do odvolání je e-shop i provozovna zavřená.


Pokud máte o roušku zájem, napište do poznámky v pokladně „rouška za Kč. Prostěradlo do kočárku je praktické vybavení hluboké korbičky. V období velikonočních svátků je naše prodejna uzavřena. Celý kolektiv Krteček s. Vám přeje krásné prožití velikonočních svátků a doufáme, že se již brzy uvidíme v naší kamenné prodejně. Kočárkové prostěradlo bavlna Univerzální do kočárku.


Dobrý den, prodám golfky po dvojčatech. Nese známky používání ( sem tam nějaký flek), v případě, že se dá do kočárku vložka, nebude vidět. U Zapínání chybí karabina- již jsme tak koupili a řešili jsme provlíknutím jako je na fotce. Součastí kočárku je hluboká korba, sportovní korba, podvozek, pláštěnka, taška v barvě kočárku , kryt na nohy dítěte do sportovní korbičky.


KOČÁRKY bazar - online inzerce věcí pro děti. Ke kočárku jsou nánožníky, námi použité asi 2x a úplně nové pláštěn. Kočárky, autosedačky, boty a oblečení pro kluky a holky, hračky, ohrádky, postýlky, židličky.


Prodam joolz day používaný měsíců pouze s hlubokou korbickou. Sedací část je nová nepouzita. Dětské prostěradlo do kočárku , nebo postýlky zabraňuje vniknutí vlhkosti, potu a dalším tekutinám do matrace.


Zároveň ale umožňuje proudění vzduchu tak, aby nezpůsobovalo přehřátí nebo pocení během spánku. Pro užší výběr můžete využít filtrů podle ceny, podle výrobce, či podle stáří položky v katalogu. Napínací froté prostěradlo do kočárku , které se povléká na vyjímatelnou spodní izolační vložku. Zde naleznete inzeráty s tématikou bazar kočárků. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky bazar kočárků, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky bazar kočárků na Vámi zvolené téma inzerce.


Inzertní server a online bazar , inzerujte zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky