pondělí 28. ledna 2019

Mini pracka

Ako sa mini práčky líši od bežných pračiek? Navyše k väčšine mini -pračkám nepotrebujete priame pripojenie na zdroj vody. Malý objem bubnu – na jednu dávku pojme méně prádla než klasická pračka. Méně programů – mini pračky mají oproti klasickým pračkám s až programy většinou pouze program pro normální a šetrné praní.


Ideální na chalupy, do karavanů, hausbótů, pro studenty apod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mini pračka je skvělým řešením, pokud nemáte dost místa, nebo třeba na chatu či do kempu na dovolené.


I když je tak malá, nabízí cyklus praní až na kg prádla a odstředění kg prádla. Provoz je velmi jednoduchý. Naplníte vodou po značku, přidáte běžný prací prášek, vložíte prádlo a nastavíte.


Mini práčka pre single a študentské domácnosti, záhradné domčeky a karavany. W prací výkon, kg kapacita bielizne. Concept SG0je mini práčka s pracím výkonom 2W.

Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste. Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli? V kategórii práčky nájdete predom, alebo vrchom plnené práčky, práčky vstavané a úzke práčky typu SLIM, ale aj rôzne mini práčky vhodné do menších obytných priestorov.


Tato mini pračka šetří místo i prostor, a proto se hodí zejména pro studenty a do domácností, kde je málo prostoru, jako jsou třeba menší kuchyňky, karavany a obytné přívěsy. Pračka má speciální design se dvěma bubny, a proto se do ní při praní vejde až kg prádla a při ždímání kg oblečení. Malá pračka Candy Auamatic, na kg prádla, funkční. Ve výbavě je mnoho pracích programů, včetně odloženého startu, rychloprogram, ruční praní. Lehká malá pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. W, příkon odstředivky 1W, rozměry (šxvxh) 370x490x3mm.


Kdo nemá doma místo nazbyt a hledá opravdovou mini pračku, možná jej potěší pračka, která se nepodkládá na zem, ale je možné ji instalovat na stěnu. Nemusíte ji mít v koupelně, ani v kuchyni, můžete si jí zavěsit na zeď třeba do obýváku, předsíně, nebo kde vás napadne a kde na to najdete prostor. Přenosná pračka s funkcí praní, ždímání a máchaní je ekonomická, šetří energii i vodu. Ostatní - Mini pracka bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


No podľa môjho názoru to nemôže dobre vyprať,ale ako mixér by to mohlo byť dobré,viem o čom píšem,lebo už si pár rokov periem zo šiestym zmyslom. Ale na drobné veci,napr. Také niečo podobné používam na miešané drinky.

Mini pračka usnadní praní menšího množství prádla, které by jinak bylo nutné prát v ruce. Elektrická minipračka výborně poslouží také na cestách. Pračka je určena pro kg prádla, ždímací koš pro kg. Kompaktní mini pračka s vrchním plněním je určena pro místa, kde bylo předtím jedinou možností čistého prádla ruční praní.


S pracím výkonem 3W usnadňuje praní prádl. Neviete si rady akonbsp;vybrať práčku? Stačí zhodnotiť svoje priority a potom si už len vybrať z toho, čo trh ponúka. Výběr automatické pračky může být pěkná fuška.


Ohled byste měli brát nejen na samotnou velikost, tedy rozměry, ale také na objem prádla, programy, doplňkové funkce a samozřejmě konstrukci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky