čtvrtek 10. ledna 2019

Skleněné nádoby na potraviny

Skleněné dózy na potraviny. Vyberte si z široké nabídky skleněných zásobníků a potravinových dóz. Ideální k uchovávání potravin. Jde o dózy a krabičky, které mají dlouhou životnost a skoro nestárnou.


Díky kvalitním nádobám vydrží potraviny déle čerstvé.

Do velkých sklenic a dóz se šroubovacími uzávěry uskladníte i trvanlivé potraviny jako mouku nebo cukr. SKLENENÉ DÓZY NA POTRAVINY , KTORÉ VÁM UĽAHČIA ŽIVOT. Predstavujeme Vám sklenené boxy, nádoby Glasslock, ktoré vyriešia vaše starosti s prípravou, servírovaním a predovšetkým s uchovaním pokrmov.


Obľúbite si ich univerzálne využitie a jednoduchú údržbu. Nespornou výhodou skleněné hermetické dózy LINA 1ml je použitelnost prakticky na všechny potraviny , ať už je to koření, těstoviny či cukr. Dóza je dodávána v mixu barev, průměr dózy cm.


Chcete-li funkčně naplánovat systém skladování potravin ve vaší kuchyni, použijte široký sortiment, který je k dispozici v našem obchodě.

Nabízíme široký výběr obalů na potraviny v různých barvách, provedeních, tvarech, tvarech a velikostech. Nabízíme skleněné dózy všech tvarů a velikostí, které jsou vhodné i na pečení, zavařovaní, vzduchotěsné uskladnění. Navštivte nás a poříďte si do kuchyně chytré nádoby na skladování potravin. Ty naše vám pomohou uchovat ingredience na vaření a navíc ušetří místo. Mnohé z nich jsou průhledné, takže vidíte, co je uvnitř, zbytečně neplýtváte a vaše oblíbené věci vám nikdy nedojdou.


Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě. Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Vybírejte si Dózy na potraviny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. LockLock dóza na suché potraviny o objemu litru je praktickým pomocníkem do každé kuchyně.


Tato dóza je určena ke skladování suchých potravin, které v ní díky těsnicímu víčku vydrží déle čerstvé. Všetky nami ponúkané sklenené nádoby na potraviny Glasslock sú z tvrdeného skla, vhodné do mikrovlnnej rúry aj do mrazničky. Môžete sklenené dózy vložiť do umývačky riadu i do teplovzdušnej rúry (max. 120°C).


Dózy na pečenie je možné bez vrchnáka vystaviť až teplotám do 230°C. Vlastnosti Produktu: skleněné nádoby na potraviny , pohodlné skladování, ochrana obsahu proti vlhkosti, těsněnící uzávěr typu WECK.

Navíc můžeme na víčka nebo přímo na skleničky nalepit speciální nálepky s názvy. Abychom je neskladovali na pultu v plastových boxech, můžeme investovat do skleněné nádoby na moučníky. Potravinám sluší skleněné dózy.


Uskladňování potravin je vždycky oříšek. Chceme, aby byly nádoby na potraviny pěkné a přitom pevné a odolné. A taky abychom na první pohled věděli, co v nich máme. Perfektním řešením jsou skleněné dózy. LockLock, hodí se pro skladování čerstvých a mražených potravin – od zdravých svačinek jako jsou krájené ovoce a zelenina až po zbytky jídel nebo obědů.


Nádoby ze skla nebo průhledné umělé hmoty zajistí okamžitý přehled o zásobách a jejich množství. Třídění dle tématu jako pečení, vaření, snídaně a sladkosti šetří čas při hledání přísad. Pokud potraviny neuchováváte v originálním balení, poznamenejte si datum trvanlivosti na nádobu.


Vyberajte si Dózy na potraviny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky