čtvrtek 31. ledna 2019

Sklopná šatní tyč cena

Sklopná šatní tyč umožňuje pohodlné ukládání oblečení ve skříních. Rozměry (š×h×v): 600–830×126×8mm Ilustrační foto. Sklopné tyče jsou vhodné na stěny i do skříní.


Jednostranná sklopná tyč pravá Lak stříbrný. Podobnou službu může udělat i sklopná tyč na ramínka.

Jde o děrovanou tyč s otvory pro ramínka, kterou by k sobě s pomocí táhla dostal a jednoduše z ní sundal své oblečení i kterýkoliv ze Sněhurčiných trpaslíků. DuoLift Basic - sklopná šatní tyč 6- 8mm - oboustranná montáž na korpus - nosnost kg - teleskopické nastavení šířky - volitelný distanční díl k překonání přesahu dveří do světlosti je potřebné objednat samostatně - šatni tyč - eloxovaný h. Nabízíme šatní tyče na ramínka, klasická pevná šatní tyč , výsuvná nebo sklopná tyč na ramínka. Při zpětném tlaku se sklopný mechanismus vrátí do výchozí polohy. Skladem 7Kč bez DPH. Cena je celou metrovou tyč.


Preferuji osobní předání Brno.

Prodám sklopnou šatní tyč. Při platbě předem lze zaslat i poštou, poštovné dle aktuálního ceníku České pošty. Nábytkové vybavení koupit o objednat u OBI. Sklopnou šatní tyč lze přitáhnout uprostřed tažnou tyčí.


Je instalována až úplně ke stropu skříně, ale snadno dostupná pomocí sklopného mechanismu. Skříně s posuvnými dveřmi jsou ideální volbou do dětského pokoje, neboť právě v dětském pokoji se uplatní úložné prostory. Ideální je, pokud může mít každý člen rodiny nejen svůj vlastní koutek, kde by bylo jeho království, ale také volný prostor skříně, kam by si mohl ukládat své osobní věci a poklady. Vládní opatření z neděle 15. Jelikož má sklopná tyč v sobě mechanismus s pružinou, není potřeba tyč s oblečením složitě vysouvat nahoru.


Provedení: 2x posuvné dveře Lamino, 2x posuvné dveře zrcadlo stříbrné, rámy standart ocel, dorazové a prachové kartáčky, boční stěny, 1x šatní tyč , 1x sklopná tyč , 3x koš drátěný, 3x zásuvky. Elegantní skříň do předsíně s úložným prostorem. V této šatní skříni je instalovaná výsuvná šatní tyč pro pohodlné ukládání věcí na šatní ramínka - závěsný systém šetří prostor v menších předsíních. Hloubka 250mm Množství: ks. Drátěné koše, prádelní koše, výsuvné police, police na boty, držáky vázanek, lifty a další výrobky ze skupiny šatní skříně jsou určeny k tomu, aby maximálně zjednodušily a zpřehlednily ukládání a následné hledání oděvů v šatních skříních.


Mohou být umístěny v šatních skříních o různých šířkách a výškách. Výsuvná šatní tyč : tato tyč se používá u skříní, kde není dostatečná hloubka skříně, aby se mohla umístit standardní podélná pevná tyč.

Pro výsuvnou tyč je důležitá minimální šířka prostoru 50cm. Lunit Šatníková tyč oválna 3m. Povrchová úprava chrom. Vám vytvoříme design dle Vašich požadavků do rozměrů dveří vestavěné skříně. CZ přináší doplňky pro vaši kuchyni, koupelnu, nábytek a dřevěné výrobky jako jsou: úchytky, závěsy, kolečka, nosiče, police, držáky a spousty dalšího vybavení.


Kč(v ceně je doprava a montáž) Ukázky vestavěných skříní na míru. Nově přehlednější a rychlejší. Nejlevnější e-shop Na statečku. Srovnání cen DRŽÁK ŠATNÍ TYČE.


Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky