čtvrtek 24. ledna 2019

Soundmaster ur2050si

Read honest and unbiased product reviews from our users. This under cabinet radio and CD player for the kitchen features a. FM tuner umožní naladiť obľúbené rádiové stanice a následne ich uložiť do pamäte s kapacitou až staníc. Rádio disponuje štandardným FM tunerom s automatickým ladením a pamäťou až pre predvolieb.


Free Shipping Available.

Looking For Great Deals? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Samozrejmosťou je automatické vyhľadávanie.


Skonštruované je z veľmi pevných a odolných materiálov aby sa zaručila jeho dlhodobá životnosť a spoľahlivý chod. FM tunerrel rendelkezik, amely akár csatornát képes eltárolni a memóriájában.

Mimo přenos zvuku v pásmu FM nabízí funkci časovače, což ocení každá kuchařka. Na modře podsvíceném displeji si můžete nechat zo. Rádio ve stříbrném provedení je perfektním společníkem do kuchyně. Rádio nabízí pozic pro přednastavené stanice a mimo jiné i. Otázky od ostatných zákazníkov a odpovede od našich odborníkov. Vďaka praktickým úchytkám na hornej strane je možné toto rádio pripevniť na lištu či policu.


Ponúka vám jasný a čistý zvuk vďaka kvalitným reproduktorom. Zkonstruované je z velmi pevných a odolných materiálů aby se zaručila jeho dlouhodobá životnost a spolehlivý chod. Díky praktickým úchytům na horní straně lze toto rádio připevnit na lištu či polici. Nabízí vám jasný a čistý zvuk díky kvalitním reproduktorům.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Oblíbenou hudbu si na tomto kuchyňském vestavném rádiu snadno přehrajete z USB flash disku nebo přes AUX kabel. V jeho výbavě najdete samozřejmě i FM tuner pro standardní příjem rádiového signálu. Do paměti lze navíc uložit až 32.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Stellen Sie sicher, dass Sie Ihr Problem deutlich und ausführlich beschreiben. Order Boomboxes now at incredibly low price! Please enable it to continue.


Nabízí odpočítávání na vaření, funkci časovače, dvojité buzení, modře podsvícený LCD displej, USB port, podpora MP3. In Huge Range of Sports, Outdoor And More. You need to be registered and approved to bid at this auction. Watch the auction as a guest You have been outbid. Posts about best under counter lighting written by undercabinetradioshop.


Skip to content Skip to navigation. Under Cabinet Radio Shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky