pondělí 14. ledna 2019

Pif672fb1e

Pif672fb1e

Induction: fast, pinpoint cooking, easy cleaning and low energy consumption. Free delivery and returns on eligible orders. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. The induction cooking zone: so they cook quickly, safe and clean at low energy consumption. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Pif672fb1e

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. BOSCH indukcijska kuhalna plošča PIF672FB1E. Primerjaj s podobnimi izdelki. KUPI ZDAJ, PLAČAJ KASNEJE ponudb. V spletni trgovini dodaj izbran izdelek v k. Umožní rychlé a bezpečné vaření s jednoduchou údržbou a nízkou spotřebou energie.


Zamilujete si její dotykové ovládání a radost vám budou dělat čtyři výkonné varné zóny s funkcí. Ovládání DirectSelect umožňuje přímou a snadnou volbu varné zóny, stupně výkonu a dalších funkcí. Pečicí zónu můžete využít pro smažení na. Compare the cheapest UK prices. Roll over image to zoom in.


Pif672fb1e

Add to cart Share this product. Only the best brands for your home. Model disponuje indukčnými varnými zónami, z toho pečúcou zónou pre väčší ria panvice a pekáče. Ponúka rad funkcií, ako napríklad PowerBoost, Restart, QuickStart. Určite oceníte ukazovateľ zostatkového tepla, detskú poistku a. About Us For over years Vitel Malta has been at the forefront on Domestic appliances, TV Audio Video Electronics and communications Equipment, delivering a comprehensive range of products and services to households and businesses that expect a dedicated service and competitive pricing.


Integreeritav induktsioonpliidiplaat Bosch, PIF672FB1E , Induktsioonpliidiplaat – lihtne, turvaline ja puhas toiduvalmistamine väikese energiakuluga. Modern Kitchen Appliances LTD. Welcome in our online shop.


Pif672fb1e

If you like to get us know more please click here. In the future, using the web page bm. Infosüsteemide OÜ - PC Expert.


Umožní rýchle a bezpečné varenie s jednoduchou údržbou a nízkou spotrebou energie. Pro vaření využijete varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce. Indukciona ploča za kuvanje: uz malu potrošnju energije kuvaćete brzo, sigurno i čisto. DirectSelect: direktan, jednostavan izbor željene zone za kuvanje, jačine i dodatnih funkcija. RoasterZone: dodatna zona za kuvanje koju možete uključiti kada koristite veliko posuđe, npr.


BUITENĖ – sėkmingai Lietuvoje dirbanti bendrovė, kurios centras yra Vilniuje. Platus ir kokybiškų buitinių prekių asortimentas, palankiausios išsimokėjimo sąlygos bei kainos. Bosch ploča za kuvanje PIF672FB1E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky