středa 16. ledna 2019

Dvouplotýnkový vařič bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám dvouhořákový vařič na PB.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Ideální do malých kuchyní a víkendových chatek, kanceláří. L příslušenství: dva pečící plechy, jeden rošt, extra vnitřní plášt (Fe-Al),kt. Dům a zahrada - Vařič dvouplotýnkový bazar.


Dvouplotýnkový vařič plynulé nastavení teploty pečení od 80C až do 3stupňů C. Starý retro turistický dvouplotýnkový vařič s kufrem-plně funkční. Komunikuji pouze po telefonu. Na SMS a e-mail nereaguji. Osobní odběr nebo pošlu dle ceníku České pošty.


Platí do vymazání inzerátu. Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční. Při osobním odběru předvedu.


Cena 89-Kč s prázdnou bombou nebo 99-Kč s plnou. Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč. Vařiče bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Do každého balíku totiž přibaluji Zpětný štítek, který stačí pouze.


WhisperLite Internationale je jednoduchý a spolehlivý vařič a kompaktní vařič dodávaný s palivovou láhví 650ml, který snadno složíte a umístíte do sady nádobí MSR. Vařič umožňuje použít běžná kapalná paliva jako je benzín a petrolej a pomocí systému. Jedná se o nejprodávanější vařič v této kategorii v ČR.


Nenáročným strávníkům a milovníkům pokrmů z jednoho hrnce postačí jednoplotýnkový vařič. Ostatní - Plynovy dvouplotynkovy bazar. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Chafing Podpultovy mrazák Electrolux police dřez, dvojitý už není barové gumy redbull Sporák elektrolux s 6ti hořáky a troubou grilovací tál fritůra dvouplotýnkový vařič hnětač těsta DESTILA, nikdy nepoužitý (chybí díž,kryt a matka držící šnek) nerezová výklopná pánev Electrolux c. Plně vybavený, solární panel na V, měnič na 2V. Lednice 2V, plynovy dvouplotýnkový vařič.


Hliníková střecha, závěsný motor hp Mercury. Externí nádrž a přídavná nádrž. Vice informaci a foto na vy. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky