úterý 22. ledna 2019

Indukční vařič aml s2a

Preferuji osobní předání (Chrudimsko, Pardubice). Nabízím k prodeji půl roku používanou indukci. W teplotních úrovní od 60°C až 240°C Nutné používa. Vařič je nový, nepoužitý, vyzkoušený a zabalený v originální krabici. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Skvělou výhodou je snadná obsluha a údržba. Tím, že se u tohoto indukčního vařiče zahřívá deska jen pod nádobím, můžete ji utřít téměř hned po vaření, takže nic nezaschne a úklid je velmi rychlý. Samostatně stojící na 2V.


Indukční vařič AML ohřívá 4x rychleji než klasický vařič. Po bývalém majiteli nemovitosti. Vařič byl pouze odzkoušen a je plně funkční. Dvě zóny umožňují pohodlnou přípravu jídel. Disponuje sklokeramickou varnou deskou, která je na dotyk studená.


Zaručuje úsporné vaření a to díky indukci, kdy teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě a vy tím uspoříte nejen energie, ale i čas. Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. Vaření na principu elektromagnetické indukce má vysokou účinnost vaření, malou spotřebu energie ( elektrické energie je přeměněno na teplo, které ohřívá pouze dno hrnce, nedochází k tepelným ztrátám jako na klasické plotýnce či varné desce). Dvouplotýnkový indukční vařič zn. Dva měsíce používaný výborný stav.


Je velmi šikovný,úsporný a šetří energii a čas. Ohřev během několika vteřin. Hodnocení produktu:. Vyzkoušejte si vaření pomocí indukční technologie díky přenosnému vařiči Orava VP-40I a vařte moderně doma, na koleji, na chatě, prostě všude, kde oceníte úsporu energie, času a opravdu snadnou údržbu. Varné desky - indukn vai aml sa , inzerce.


Sklokeramická varná deska Baumatic B36SS. Miele sklokeramická varná deska KM 54 samostatné ovládání. AML - vyhledávání fulltext pomocí vysoké relevance.


Jsme přesvědčeni, že s ním budete plně spokojeni. Nový, nepoužitý, v obale. Prodám dvouplotýnkový indukční vařič AML. Výkonnost indukčního vařiče se projeví například při smažení na tenké pánvi. Fagor IF-4X,IF-4S,VI-4TX, i-3s fagor i-4x fagor dti705z de dietrich ti682btbrandt 6ift-4x fagor 6ift-4s fagor 6ift-3s fagor 6ift-3x fagor 4iet-140s edesa 4iet-140x edesa 4iet-330s edesa 4iet-330x edesa 6ift-4slx.


Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Inzerce zdarma, bazar, inzeráty. Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. Projděte si inzeráty indukcni varic dvouplotynkovy na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Teplotní rozsah – 2°C. Dá se použít samostatně, nebo zabudovat do kuch. Mám na prodej tento vařič na benzín. Je nepoužitý, pouze jsem jej zprovoznil a vyzkoušel.


Kdysi jej někdo přivezl z Ruska a celé roky byl uložený. Funguje na všechny druhy benzínu a průměrná spotřeba je asi dcl na na hodinu vaření. Univerzální outdorový vařič vhodný na turistiku, mototuristiku, motosrazy a pobyt v přírodě.


Mužete v něm topit pevným lihem, tekutým lihem pokud máte malý lihový vařič vyobrazený na druhém obrázku, nebo v nouzi aj dřívkami tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky