čtvrtek 10. ledna 2019

Elektrická vývrtka

Elektrická vývrtka

Elektrická vývrtka na otevírání lahví s vínem, které jsou uzavřeny korkovou zátkou. Pomocí elektrické vývrtky otevřete lahev během vteřin. Originální, elektrický otvírák na víno. Praktický a přenosný s LED osvětlením! Bezpečné a rychlé otvírání vína!


Obvykle jíme víno při nejrůznějších příležitostech. Táto šikovná pomôcka Vám pomôže víno ľahko a bezpečne otvoriť a tiež naservírovať. Prekvapte svojou nápaditosťou a dodajte večeru ten pravý šmrnc pre rozprúdenie konverzácie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento elektrický otvárač ponúka ľahký, energeticky nenáročný a rýchly spôsob otvárania akejkoľvek formy vína. Vysokorýchlostné rotácia dosahuje rýchlosť sekúnd otvorenej fľaše a hluk je nižšia ako decibelov.


Elektrická vývrtka

Vstavaná lítiová batéria 550mAh zaisťuje otvorenie fliaš v. Nejprodávanější produkty. Aroma difuzér ZEN light. Balení obsahuje i nástavec pro odstranění fólie z láhve vína.


Tato automatická vývrtka je velmi praktická a funkční, jelikož byla navržena k snadnému otevření všech druhů lahví s korkovým špuntem. Jedním pohybem a bez zbytečné námahy s její pomocí otevřete jakoukoli láhev s korkovým špun. Najpredávanejšie produkty.


Elektrická vývrtka

Vývrtky a otvíráky lahví. Ušetřete si námahu a práci a otevírejte víno moderním a rychlým způsobem! S elektrickou vývrtkou Basic Black! Díky snadnému ovládání již nebude problém otevřít jakýkoli uzávěr na všech typech lahví.


V balení najdete také kleště k odstranění fólie na uzávěru vína. Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací). Vyvrtka otvirak lahvi najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. V této kategorii najdete vývrtky na víno. Elegantní elektrická vývrtka umožňuje otevření láhve bez námahy - Peugeot.


Je koniec klasickým otváračom na víno. Teraz máte možnosť bez problémov otvoriť víno týmto elektrickým otváračom. Ako elektrický otvárač vína funguje? Veľmi ľahko a otvorenie fľaše vína trvá len pár sekúnd.


Stačí keď priložíte otvárač na hrdlo a podržíte tlačidlo. Vám pomůže víno snadno a bezpečně otevřít a také naservírovat. Překvapte svou nápaditostí a dodejte večeru ten pravý šmrnc pro rozproudění konverzace. Zamilovaný set na víno.


Peugeot Elis Reverse elektrická vývrtka dobíjecí, přírodní, cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky