úterý 15. ledna 2019

Nerezové umyvadlo bazar

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dom a záhrada - Umyvadlo nerezove bazár.


Dům a zahrada - Umyvadlo nerezove bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyprodavame skladove zasoby.


Možností jsou umyvadla oválná či obdélníková. Vyberajte z inzerátov. Popis: Prodám nerezové umyvadlo použité Spouštění vody je prováděno stlačením kolenové páky.

Osobní odběr po telefonické dohodě. Možnosťou sú umývadlá oválna alebo obdĺžniková, podľa Vášho výberu. Pri nerezových drezov sa tiež neuspokojíme s iba jednou ponukou, ale sú tu možnosti predovšetkým v rozmeroch. Všetky nerezové výlevky sú kombinované a zakotvené na štyroch nastaviteľných nohách a je možné ju pripevniť k stene a nohy demontovať.


Doručujeme aj počas víkendu. Nerezové drezy na Alza. Nábytok - Umyvadlo nerezove bazár. Bazár pre nerezove umyvadlo dvojdielne nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Ak hľadáte nerezove umyvadlo dvojdielne, viac nemusíte. Predávame aj iné gastro zariadenie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.

Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Gastro bazar , ve kterém nakoupíte online z pohodlí domova či kanceláře, vám ušetří nejen finanční prostředky, ale i drahocenný čas. Vybírat je možné z bohatého sortimentu! Náš gastro bazar vám například nabídne pevné podstavce pod myčku nádobí, pekařskou pec nebo konvektomat. K dispozici jsou vám i nerezové.


Gastro sortiment stále rozšiřujeme o nové zboží. Technická umyvadla nebo také umyvadlové výlevky slouží jako úklidové výlevky pro domácnosti, výrobní provozy, autodílny, autoservisy, technické zázemí budov nebo potravinářské a restaurační provozy. Skladem, ihned k odběru ks. Nástěnné umyvadlo 85cm s otvoru.


Umyvadlo je připevněno čtyřmi šrouby ke stěně (upevňovací otvory prům. mm). V ceně nerezového umyvadla není baterie, kotvící šrouby a sifon. Výrobky z nerezu, nerezové pracovné nerezové stoly, so zásuvkami, s policou, pre gastro prevádzky, školské jedálne, kuchyne s hygienicky nezávadného materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky