úterý 8. ledna 2019

Plnička klobás bazar

Hydraulická plnička klobás Mainca - MC - napětí 4V Robustní a výkonná hydraulická plnička na klobásy, vhodná pro větší řeznictví a maso zpracovatelské závody na výrobu klobás ,párků a salámů. Kromě víka a pístu (anodizovaný hliník) kompletně vyrobeno z nerezové oceli. Prodám ruční mlýnek na maso EDËNBËRGvel. Doprava kuriérom eur.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kč Přidat do seznamu přání. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Tescoma tvorítko a plnička klobás Tvorítko na cukrovinky je vynikajúce na tvarovanie cesta na domáce cukrovinky. Vyrobené z odolného plastu a prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vhodné do umývačky.


Plnička slúži na ľahkú prípravu domácich klobás. Dosomat, výrobce AMT Slovensko. Profesionálna plnička klobás a jaterníc vysokej kvality o objeme l. Led světla,plnící čerpadlo oleje, nové vnější motory hlavice, nový motor otoče jeřábu. Popis: Hydraulická plnička klobás Robustní a výkonná hydraulická plnička na klobásy, vhodná pro větší řeznictví a maso zpracovatelské závody na výrobu klobás ,párků a salámů. Narážečka má klasické upevnění na pracovní de.


Ostatné - Plnicka klobas bazár. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Hlavní menu Antik bazar Historické předměty plnička klobás.


Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a vyu. Nabízíme plničku klobás a jitrnic. Pevná, stabilní, s převodem pro snadnější manipulaci, upevněna na desce. Sada obsahuje: plničku, 3x nástavec - průměr 2 24mm a 28mm, šroubovací matice, 3x upínací šroub ke stolu.


Podstavec plničky je 60cm dlouhý a 20cm. Plničky klobás , řeznické nabíječky klobás , řeznické narážky, narážečky na klobásy. To jsou jenom různé názvy pro ruční přístroje určené k plnění klobás do střívek.


Nabíječky klobás jsou přístroje s klikou a šnekem. Všechny modely našich plniček klobás jsou provedeny z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli a hodí se zejména na využití v gastronomii a rychlých občerstveních. Nerezová plnička klobás rôznych objemovznačky Schlachthausfreund.


Kvalitná a robustná konštrukcia z nerezovej ocele, vzduchový ventil. Balenie so nerezovými nástavcami (112 mm), nové tesnenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky