čtvrtek 10. ledna 2019

Litinové zahradní umyvadlo

Litinové zahradní umyvadlo na zeď zvýší Váš komfort při pobytu na zahradě. Dnes můžete pořídit bytelné litinové umyvadlo , které připevníte do plotu z tvarovek. Pokud potřebujete umístit umyvadlo na fasádu domu, kde se pod povrchem skrývá polystyrenové zateplení, je potřeba vybrat z variant odlehčených umyvadel z. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Ozdobný mosazný kohoutek 58Kč. Odpad k litinovému umyvadlu - FEJK, FEJK II, NETREBA 29Kč. Ceník dopravy, termíny dor. Zahradní umyvadlo litinové - Sada. Otvor pro kohoutek 26mm.


Rozměry umyvadla: 475x275x200. Povrchová úprava umyvadla v černé matné barvě. Umyvadlo neobsahuje sifon.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plastová umyvadla a výl. Popis – rozměry: Litinová závěsná výlevka s mosazným okrasným ventilem – litinové umyvadlo z šedé litiny opatřené základovým zeleným nátěrem. Dekorativní, ale plně funkční litinová závěsná výlevka s mosazným starodávným ventilem.


Doporučená rozteč vody 5mm, průměr odpadu mm, na kohoutek 1. Získáte tak nejen nápaditou zahradní dekoraci, ale zároveň praktickou výbavu, kterou využijete při údržbě ploch kolem domu i při obyčejné relaxaci. Aby umyvadlo neplnilo jen estetickou funkci, můžete na kohoutek připojit zahradní hadici a odpad vyřešit napojením do běžné kanalizace nebo do trativodu. Krásné, retro zahradní litinové umyvadlo , litinová výlevka s mosazným kohoutkem. Krásná přátelská, majestátní hlava koně.


Příjemný vzhled s benátským nádechem romantických zahrad. Jsme tradiční český výrobce městského mobiliáře, ale také zakázkové výroby pro dům i zahradu! Vyrábíme také litinové umyvadla a kohoutky! Velice kvalitní zpracování v každém detailu, od evropského výrobce, dodává zahradnímu litinovému umyvadlu dominantní vzhled.


Rozestup mezi ventilem a odtokem umyvadla 600mm. Obsahuje protizápachovou krytku a koleno pro napojení odtoku. Koleno je ve spodní části umyvadla překryté.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zahradní umyvadlo.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Prodám staré litinové umyvadlo. Je vyrobeno z hliníkové slitiny a dodává se v černé matné barvě. Litinové umyvadlo je možné opakovaně natírat a brousit, tudíž má velmi dlouhou životnost. Nejčastěji se používají litinová umyvadla na zahrady jako zahradní umyvadla, výlevky a fontány, na terasy, do vinných sklípků nebo do luxusních koupelen.


Velké litinové zahradní umyvadlo s ventilem a krytem odtoku, masivní litinový kus 25kg. Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript! Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje.


Jeho hlavní funkce je krášlicí a dekorativní, litinové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky