pondělí 14. ledna 2019

Hliníková konev 25 l

Prodám hliníkovou konev na mléko nebo med. Zachovalý stav, konev má gumové víčko. Popis: Hliniková konev na mléko nebo med.


Byla používána pouze na mléko, zachovalý stav,prodává se s gumovým deklem , značena 25L Mlékárna Hranice. Výška 52cm obsach 25litrů. Ostatní - Konev 25l bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Použité, čisté, nepoškozené. Kč Hliníková konev na mléko MILKY l Hliníková konev na mléko MILKY l - hliníková konvice, mlékárenská konev hliník včetně víka. Srovnání cen Hliníková konev na mléko 25L.


Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Zboží za akční ceny, slevy. Dotazy a zkušenosti zákazníků se zbožím Konev nerezová 25l. HLINÍKOVÁ KONEV NA MLÉKO 25l za 10Kč.


Tato nabídka od prodejce Dencabyla archivována dne 21. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 10Kč. Prohlédněte si podobné aktuální.


Dům a zahrada - Hlinikove konve bazar. PLASTOVa konev L najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kovové konve na olej s povrchovou úpravou galvanickým zinkem. Odklápěcí víčko a krytka vylévacího otvoru s řetízkem jsou součástí balení. Inzerát byl odebran z oblíb.


Dojící konev na mléko nerezová objem l - antikorová mlékárenská konev na dojení mléka leštěná s uchem. Nerez konev ke strojnímu (konvovému) dojení s vnitřním průměrem hrdla cm. Konev využijete na suché nebo umělé květiny a jiné dekorace. Z důvodu epidemie KORONAVIRU doporučujeme zboží objednávat přes e-shop, který funguje bez omezení a využívat dopravce. Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16.


Slovensko dobírkou, pouze platba převodem. Transportní konvice je ideální pro přepravu mléka, polévek, omáček atd. Dodávána včetně nasazovacího víka.


Velké sklopné ucho pro jednoduchý transport. Cena je včetně víka a těsnění. BAYBY Kojenecká láhev 250ml. Silikonová savička je vyrobena z velmi měkkého silikonu, který je jemný a elastický, aby reagoval na rytmus sání miminka a napodobil dítěti pocit přirozeného kojení z mateřského prsu.


Plastová konev L , široké hrdlo. Vážení zákazníci, nově umožňujeme osobní odvozy, je možná pouze online platba kartou předem nebo platba předem na účet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky