čtvrtek 24. ledna 2019

Loupačka brambor

Loupačka brambor Professor LB8Mašinky, které udělají nepříjemnou práci za vás, jsou snad na všechno – proto jsme vyzkoušeli i elektrickou loupačku. S kilem brambor se popasuje ani ne za dvě minuty. Do přístroje vložíte kg brambor , nalijete hrnek vody a zapnete cca na minuty. Brambory jsou pak krásně dočista oškrábány. Pravdou však je, že někdy je třeba některý brambor dočistit.


Loupačka brambor

Stroje pro zpracování, GastroFit. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů. Přístroj můžete použít nejen na brambory, ale i na kořenovou zeleninu. Loupaní brambor patří bezesporu k nejneoblíbenějším činnostem při vaření, a tak jistě oceníte pomocníka, který to udělá za vás! Professor LB-8snadno a během chvilky oloupe nejen brambory, ale třeba i kořenovou zeleninu.


OZO-a OZO-je také možno použít ke škrábání kořenové zeleniny. Proces škrábání probíhá pomocí stěrného kotouče. Ušetří vám spoustu času a usnadní život.


Tato loupačka zvládne oloupat kg brambor za neuvěřitelné minuty! Loupačku můžete využít jak na brambory tak na kořenovou zeleninu. Stačí loupačku naplnit kg brambor.


WETRA-XT o výkonu W vám ušetří spoustu práce a zároveň usnadní život. Oloupe až kg brambor. Pracuje na principu odstředivky.


Má nerezový škrábací kotouč a bezpečnostní uzávěr. Skvělý pomocník do každé domácnosti. Nový nepoužívaný loupač - čistička na brambor y ( škrabka na brambor y).


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Princip bude samozřejmě obdobný. Pokud jsem nechtěli mít veliký odpa tak se vlastně oškrábaly na hrubo a potom dočišťovaly. Prakticky se každá brambora musela vzít do ruky.


Zde to bude asi stejné. Navíc při kvalitě brambor a nestejné velikosti bych to neviděla moc růžově. Ale cena je slušná - dokonce se pohybuje od. Odhlásit se můžete kdykoliv. Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů.


Podívejte se na vtipné záběry z loupání brambor pomocí vrtačky. Professor LB 8loupačka brambor  Loupač (škrabka) na brambory Professor pracuje na principu odstředivky Ve spodní části nádoby je nerezový škrábací kotouč, ale i vnitřní strany nádoby mají povrch, který brambory škrábe. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma loupačka brambor. Od te doby, co mam vlastni domacnost je to muj sen.


Nevim, jak u teto, ale ta nasi stare loupala dobre, ale urcite to trvalo vic nez minuty. Jak dlouho uz nevim, ale brambory jsme sledovali a loupacku vcas vypnuli. Při loupání ideálně kopíruje tvar zpracovávaného plodu, čímž eliminuje množství odpadu. Stavitelná síla loupan. Tělo a loupací hlavice je z litiny, mašinku pohání motor 2kW, 380V.


Loupací hlavice obsahuje síto, přes které odcházejí do odtahu pluchy. Při změně síta (menší děrování) je loupačka schopná loupat i jiné komodity, např. Dobrou zkušenost máme se semeny černého kmínu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky