středa 23. ledna 2019

Džbán na pivo tescoma

Džbány z žáruvzdorného borosilikátového skla opatřené odšťavňovačem citrusových plodů a chlazením vynikající pro přípravu a podávání studených i teplých nápojů. Moderní džbán pro točených piv. V čem džbán na pivo myBEER vyniká?


Je vyrobený z prvotřídního borosilikátového skla, má dostatečný objem, pojme až točených piv. Jaké má džbán na pivo myBEER 2. Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů.

TESCOMA džbán na pivo myBEER 2. Vynikajúci na prípravu a podávanie chladených aj horúcich nápojov. Vyrobený zo žiaruvozdorného brosilikátového skla, viečko z kvalitného plastu. Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, víčko z kvalitního plastu.


Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Nakupujte přímo od výrobce.

Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky Zákaznícky servis Darčekové poukazy Spolupráca Affiliate B2B Kariéra Sledujte nás facebook KO. Univerzální džbán , který umí připravit lahodné chlazené nápoje stejně hravě jako ty horké, se jmenuje TEO. Objem litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj.


Není nad to užít si své oblíbené pivo v pohodlí domova. Je vyroben v jedinečném designu s nápaditou vtipnou odměrkou se kterou se nikde v hospodách či barech nesetkáte. Velký objem pojme až točených piv. Má dostatečně velké ucho pro pohodlné.


Tohtoročné leto bude podľa predpovede naozaj horúce, takže jedno orosené rozhodne príde vhod. Aby ste si čapovaný zlatistý mok mohli vychutnať v pohodlí domova, vezmite so sebou do krčmičky sklenený džbán myDRINK až na päť „kúskov“! Zdobený ikonami značícími počet piv.


Džbán na točené pivo z prvotřídního borosilikátového skla. Sú vyrobené z prvotriedneho hrubostenného skla, vhodné na domáce použite a môžu sa umývať v umývačke riadu. V džbáne z žiaruvzdorného skla možno podávať aj horúce nápoje. S vyluhovacím sítkem a chladicím dílem pro přípravu ovocných nápojů, vhodné pro přípravu čaje.


Ve džbánu z žáruvzdorného skla lze podávat i horké nápoje. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.

Sklenice na pivo CREMA 3ml Doporučená cena: Kč. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Džbán je vyrobený zo žiaruvzdorného borosilikátového skla. Džbán má dobře těsnící víko, pivo při přenášení neteče a déle si zachová pěnu.


Abyste si mohli doma vychutnat lahvové pivo v plné chuťové parádě, připravili pro vás naši designéři tři originální půllitry myBeer. A na točené z hospůdky za rohem si skočte se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky