středa 23. ledna 2019

Karafa na vodu veolia

Ten již pátým rokem organizují Nadační fond Veolia a společnost Veolia. Ručně foukaná karafa na vodu z křišťálového skla. Zbylých ceny daruje do sbírky NF Veolia.


Autorem návrhu je student pražské UMPRUM Adam Hanšut. Obsah: l Vyrobeno v České republice.

Restaurace, které se zapojí do projektu a jsou z oblastí, kde vodovody a kanalizace provozují společnosti Veolia , dostanou karafy zdarma. Ostatní restaurace či fyzické osoby si mohou karafy zakoupit. Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů.


Sklenená karafa na vodu či domácu limonádu bude hosťom vždy po ruke. Pokiaľ si chcete dopriať príjemný večer, bude sa vám hodiť karafa na víno. Okrem toho, že je praktická, vyzerá sklenená karafa jednoducho štýlovo.


Džbán môže byť sklenený alebo keramický.

Karafy a džbány na vodu. Naše křišťálová karafa na vodu již několik let přináší spojení špičkové estetiky s maximální funkčností do domácností i restaurací. Její design letos poprvé vytvořili. Veolia Česká republika spolu s Ateliérem skla pod vedením Ronyho Plesla z UMPRUM zorganizovala soutěž o návrh skleněné karafy na vodu. Do soutěže se zapojilo studentů Atelieru skla.


Nová designová karafa na vodu vzešla jako vítězný návrh ze soutěže, kterou zorganizovala společnost Veolia spolu s Ateliérem skla pod vedením Rony Plesla z respektované pražské UMPRUM. Jde o ručně foukané křišťálové sklo ze sklárny Květná na Moravě. Krásné šálky s podšálky pocházejí z tradiční porcelánky. V letošní nabídce předmětů najdete zcela nové křišťálové karafy na vodu od mladého designéra Eduarda Seiberta, skleněnou lahev na vodu v neoprenovém obalu a dřevěnou brož s motivem lva, který je letošním motivem projektu. Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla.


Pitný režim je potrebné dodržiavať. Voda pro Afriku má letos sílu lva. Preto je dobré mať vždy po ruke vodu , ktorá Vám bude chutiť.


Pripravte si hneď celý džbán vody s citrónom a mätou alebo so zázvorom a bude Vás tam čakať vždy, keď budete smädní. V podtatranskom regióne pôsobí v okresoch Popra Kežmarok, Stará Ľubovňa, Spišská Nová Ves, Levoča a Gelnica. Z jejich návrhů porota vybrala vítěznou karafu a tou se stala karafa CURE od MgA.


Vendulky Prchalové, která vedle čistého designu využila.

Autor návrhu – student pražské UMPRUM E. Tvar je dekorován horizontálními pruhy odkazujícími k estetice přepravních kanystrů, které se v Africe. Akce probíhá již po páté. Jejími organizátory jsou Nadační fond Veolia a společnost. V křišťálové karafě s uzávěrem z korku mohou být nápoje prezentovány ve velkém stylu.


Pro milovníka vín nabízíme karafy na víno, díky kterým vynikne jeho chuť, a zároveň moc hezky vypadá. Vyberte si z naší nabídky vhodnou karafu pro vás. Hledáte karafu na vodu , whisky nebo dekantér na víno? Detail produktu Do obchodu. Objem l, cena 8Kč.


Lehká skleněná lahev se silikonovým víčkem a originálním pleteným obalem je také českým výrobkem. Veolia ve Francii: „Naší odpovědností je naslouchat našim zákazníkům bez ohledu na jejich ekonomickou a sociální situaci a nabídnout místním orgánům nestranné a spravedlivé řešení, aby k tak základní službě, jako je voda , měl přístup každý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky