pondělí 21. ledna 2019

Ručník s výšivkou

Tento ručník s výšivkou je vhodný zejména na utíraní rukou, lze na něj vyšívat do plochy 20x30cm. Vyšívání na ručník je prováděno do pracovních dnů. Kuchařská zástěra bude super dárek pro vášnivého rybáře,kuchaře,který rád vaří rybí specialitky,ale né jenom rybí.


Zástěru mohou využít i rybářské spolky,při hodování si tak oživý příjemnou atmosféru rybích hodů. Tmavě zelená zástěra s výšivkou kapra nebo štiky s výšivkou nápisu na přání,je vyrobena z kvalitní plátnové vazby v universální. OSUŠKY A RUČNÍKY S VÝŠIVKOU ,-,Hotové.

Provozovatel e-shopu veratex. Ručník s výšivkou zmanení zvěrokruhu. Veratex Česká republika s. JEDINĚ U NÁS SI MŮŽETE NAVOLIT SVOU VLASTNÍ KOMBINACI!


Vysoce kvalitní froté ručník v rozměru 50x100cm. Potěšte své milé kvalitními a na dotek příjemnými ručníky s výšivkou jména a znamení na přání. Barva výšivky je bílá kvalitní barva nehrozí zaprání.


Výšivka na přání Text pro vyšití zadejte do pole níže Max. Bambusový ručník s výšivkou Sháníte originální a vtipný dárek k promoci pro muže či ženu?

Nabízíme Vám originální ručníky s výšivkou ! Dle Vašeho přání Vám na ručník vyšijeme jeden z našich motivů a jméno absolventa nebo jiný Vámi dodaný motiv. U nás najdete široký výběr doplňků do bytu od A až do Z. Jsme internetový obchod s bohatými zkušenostmi, který nabízí komfortní služby a to nejlepší zboží od českých i zahraničních výrobců a designérů. Kvalitní froté ručník v dárkové taštičce. Sada pro křížkovou výšivku s ručníkem, sada pro křížkovou výšivku s utěrkou, díky nim vzniká originální ručník s výšivkou nebo utěrka s výšivkou. Nákupem ručníků pomáháte opuštěným pejskům v. Vyberte si nápis a slaďte barvu ručníku s barvou výšivkové nitě dle Vašeho vkusu.


Dejte průchod Vaší fantazii a potěšte své blízké! Příjemný froté materiál. Zpestřete si chvíle strávené v koupelně či na pláži. Dole je lemovaný střapci.


Na jedné kratší straně poutko. Froté ručník - COMFORT s vyšitým logem Dočasky. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Do objednávky nezapomeňte prosím napsat, s jakým druhem jezevčíka jste si krabičku vybrali.


Aby si každé dítě ve školce poznalo svůj ručník Školka je prvním krůčkem do světa vzdělání. Abychom první chvíle svým dětem co nejvíce usnadnili a zpříjemnili, můžeme jim jako dárek do školky připravit ručník s výšivkou jejich jména a oblíbeného obrázku.

Na ručník je možné vyšít i obrázek podle přání. Luxusní froté ručník SEHZADE. Atraktivní, velice hebký ručník SEHZADE 50x100cm s nápaditou výšivkou je to, co hledáte pro pány. V barvě smetanové se zlatou výšivkou nebo v barvě bílé se stříbrnou výšivkou.


V nabídce také dárkový box ručníků SEHZADE. Vše standardně s antibakteriální ochranou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky