čtvrtek 17. ledna 2019

Hliníková konev na med

Použité, čisté, nepoškozené. Při větším odběru sleva. Nabízím k prodeji cca 1ks hliníkových konví, které se dříve používaly na mléko. Velikost je 25l tekutiny nebo kg medu. Některé konve jsou s AL víkem některé s gumovými víky.


Každopádně ke každé konvi víko je.

Konve vypadají a jsou ve výborném stavu. Pro kontakt s inzerentem použijte odkaz vpravo vedle inzerátu. Hliníková konev s víkem. Zachovalý stav, konev má gumové víčko. Popis: Prodam v stare hlinikove konve na med nebo na mleko s hlinikovym uzaverem.


Gumové víko na mlékárenskou konev. Odpověď na komentář zrušíte zd. Přepravní víko gumové pro všechny hliníkové a starší konve.


Dnes se již však nabízí mnoho jiných řešení.

Léta se vykupoval med v konvích. Je mi líto dát konev do svěrných surovin jen za hliník-kov. Zde si vydělám o dvacku víc, tj. Možnosti a ceny dopravy kontakt : tel. Bazár pre predam hlinikove konvy na mlieko a med nájdete u nás na Inzercia.


Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam hlinikove konvy na mlieko a med , viac nemusíte. Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16.


Slovensko dobírkou, pouze platba převodem. Osobní odběr v prodejně jen v nejnutnějších případech! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Porovnání nabídek konev na mléko v českých internetových obchodech. Nejlevnější konev na mléko. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech na dotaz konev na mléko.


M- Konev hliníková 10l Vyrobeno ze zdravotně nezávadného hliníku. Součástí každé konve je kropítko v černé barvě. Průměr víka: 180mm Výška víka: 55mm Akce Běžná cena 2Kč.


Popis produktu Těsnění na konev pod hliníkové víko.

Těsnění pod hliníkové víko mlékárénské konve, která se velmi často používá pro skladování a přepravu medu. Minimální množství pro přidání do koší. Kovové konve na olej s povrchovou úpravou galvanickým zinkem. Odklápěcí víčko a krytka vylévacího otvoru s řetízkem jsou součástí balení. Konev na mléko transportní plastová l. Vhodný plast na potraviny.


Porcelánová konev M By Mikasa je součástí kolekce Mikasa anglické značky Creative Tops,obsah 35litru. Bytové doplňky a dekorace. Druhá na více konví, motor 4kW.


Dále prodám konve na dojení (jedna hliníková , jedna plastová), mnoho hadic, pulzátory, strukové gumy a pouzdra a další příslušenství. Prodám vývěvy na konvové dojení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky