úterý 8. ledna 2019

Karafa na whiskey

Servírujte kvalitu z kvalitní karafy na alkohol. V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky , karaf na whisky , karaf na rum nebo koňak. Karafy jsou vyrobeny z českého křišťálového skla. Dožičíte si whisky radšej sám alebo s priateľmi? Tak či onak, sklenené karafy zmenia jej rozlievanie na zvláštnu príležitosť.


A využiť ju môže aj vaša žena na obľúbený koňak a ďalšie liehoviny. Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Viac ako fľaša: karafa na whisky má svoje čaro. Už v 40-tych a 50-tych rokoch bol pôžitok z whisky neoddeliteľne spojený s karafou na whisky a stelesnením mužskej sofistikovanosti.


Stylová karafa na whisky se skleněnou zabroušenou zátkou se navíc stane jedinečným doplňkem vašeho baru. A využít ji může i vaše manželka na oblíbený koňak a další lihoviny. Podívejte se také na naše krásné whiskovky, skleničky na rum nebo kompletní whisky sady pro lepší chuť.


Crystalite Bohemia skleněná karafa na whisky Orbit. Krásna kryštálová či moderná dizajnová karafa je veľmi obľúbeným svadobným darom. Je to úžasný bytový doplnok. Whisky v karafe dotvára základné vybavenie Vášho domáceho baru. Na FAVI nájdete krásne sklenené či krištáľové karafy na whisky.


ZANZIBAR - originální a mladistvý design. Vista Alegre, Portugalsko. Check Out Whisky on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available.


Nabízíme velký výběr karaf na whisky , rum a na pálenku nejrůznějších velikostí a tvarů. Vybrat si můžete z originálních tvarů ale i různých stylů dekorací. Vyrobeno sklářskými mistry v České republice.


Vše skladem, ihned k expedici. Vychutnajte si svoj obľúbený rum alebo whisky zo štýlovej sklenenej karafy a umocnite tak svoj zážitok z vychutnávania týchto kvalitných nápojov. Ako darček vám k nej pribalíme pohárikov. Sklo je i přes svoji sílu překvapivě transparentní a lesklé. Dekoratívne vázy) Hodnotenie produktu:.


Karafa je vyrobená z odliateho skla. Vintage sklenená karafa o objeme 5ml, retro fľaša je vyrobená zo silného kvalitného skla, pevná zátka s tesnením, ideálna pre whisky , víno, džúsy a vodu, zdravá fľaša nezmení. Hledáte karafu na vodu, whisky nebo dekantér na víno? Dobrá whisky nebo jak se ve spojených státech říká whiskey patří do kvalitní whiskovky.


Naše nabídka vás překvapí množstvím kvalitních sklenic na whisky z křišťálového skla vyrobených ve špičkových českých a světových sklárnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky