pondělí 11. dubna 2016

Dětské nářadí na zahradu set s kolečkem

Požadovanou barvu kolečka uveďte v objednávce do poznámky (modré, červené, zelené), pokud nebude skladem zasíláme náhodně. Aktuálně pouze modrá kolečka! Vhodné pro děti od 5-ti let.


Dětské nářadí a nástroje. Velký zahradní set nářadí s kolečkem.

Nepřehlédněte také různé pracovní stoly s nářadím. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Mladí zahradkáři Vám rádi pomohou s touto velkou sadou zahradního nářadí. Stačí si nasadit rukavice a mohou začít motykou, hráběmi, rýčem, kolečkem a dalšími. Najdete zde dětské lopatky, hrábě, motyčky, dětská kolečka, konvičky, košťátka, kbelíky, zednické nářadí , míchačky, vozíky na nářadí a další.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zahradní technika, nářadí na zahradu a doplňky do dílny za skvělé ceny. Garance spolehlivých nákupů.


Stálé akce, slevy a dárky k objednávkám. Už se nemusíte bát, co kde vaše děti na zahradě vyvádí. Jako jsou například dětské šroubováky, dětské vrtačky, dětské pily či plastová kladiva nebo zahradní nářadí jako jsou sekačky na trávu.


Můžete je rovnou zapojit do pracovního procesu. S tímto zahradním kolečkem bude práce na zahradě hračka i pro vaše děti. Robustný kovový podnos. Zabavte své děti při práci na zahradě. Hrou se budou učit jak pačovat o rostliny a udržovat zahradu v pořádku.


S kolečkem , hráběmi a lopatkou vám pomohou odvážet hlínu nebo posečenou trávu, s konévkou budou společně s vámi zalévat. Pořiďte vašim dětem tento set zahradního nářadí , ať vám mohou plnohodnotně pomáhat. S vlastním nářadím je to bude mnohem více bavit.


Nářadí dětské zahradní 19cm set plastový 3ks na kartě barvy.

Praktická sada tří pracovních nástrojů v pastelových barvách z plastu, na zahradu , pro všechny malé pomocníky na zahrádce a malé zahradníky. Hračka ve třech barevných variantách. Součástí sady je lopatička, rýček a hrabičky. Bosch set nářadí na zahradu Velké dětské plastové hrábě a rýč pro děti Bosch s dřevěnou násadou pro všechny malé zahrádkáře a pomocníky. Možno použít i na písek.


A tedy se s nimi dá doopravdy pracovat. Takové zahrádkářské nářadí a nástroje děti uplatní na poli při okopávání záhonků nebo třeba na louce při shrabování listí. Small foot by Legler velký zahradní set s kolečkem. Mladí zahrádkáři Vám rádi pomohou s touto velkou sadou zahradního nářadí. Oblíbená sada nářadí pro děti obsahující kolečko, hrábě, lopatku a konev.


Z důvodu ochrany personálu výdejních míst i přepravců jsme nuceni dočasně OMEZIT MOŽNOST PLATBY DOBÍRKOU. S touto zahradní soupravou s kolečkem pro děti, která je vzhledově vytvořená podle originálu zahradního nářadí Bosch, nasbírají vaše děti zkušenosti při práci na zahradě. Důvody ke koupi: Představte si, že v sobotu dopoledne pracujete na zahradě a vaše dítko se za vámi hrdě žene jako dospělák – a sice se svým vlastním malým zahradním nářadím. Malí i větší kluci rádi pracují se svými vzory, s tatínky či dědečky.


Je jasné, že opravdické nářadí v rukou tříletého caparta může způsobit pohromu. Ideálním řešením je pak replika nářadí , které dítěti ani jeho okolí neublíží. Vybírejte v kategorii Dílny a nářadí pro děti ze značek a 1produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky