pondělí 25. dubna 2016

Nástavec mixovací sencor

Nástavec mixovací sencor

Celonerezový mixovací nástavec , který umožňuje mixovat i horké nápoje, popřípadě pokrmy. Bajonetový systém nasazení nástavce je velmi rychlý a efektivní. Mezi další příslušenství patří plastová nádoba, která zároveň slouží jako odměrka o obsahu l. W, plynulá regulace rychlosti, nerezový sekací nůž, nerez.


Univerzální brčkový nástavec k vysavači SENCOR SVC dust cleaner. Vysavačový nástavec je složen ze 30ti dutých brček (trubičky) o. Fialový tyčový mixér s bohatým příslušenstvím. Nástavec ponorný Sencor Mixovací noha řada Sencor SHB 436.


Tyčový mixér 4vse silným tichým motorem a bohatým příslušenstvím. K mixéru navíc obdržíte i 800ml nádobu s víčkem, nerezový dvoumetlový šlehací nástavec a sekáček s nerezovými noži. Medzi ďalšie príslušenstvo patrí plastová nádoba, ktorá zároveň slúži ako odmerka s obsahom l. Nerezový mixovací nástavec.


Nástavec mixovací sencor

Když se připočte možnost výměny nástavců, bude jeho využití ještě všestrannější. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Příjemná práce díky planetárnímu systému, našlehá až vaječných bílků v obrovské l nerezové nádobě.


Příprava těst, mletí potravin a jiné způsoby úpravy či přípravy potravin se stane zábavou s. Nechybí ani stylové podsvícení hlavního vypínače. Samozřejmostí je příslušenství v podobě mixovací nádobky s praktickým víčkem, nerezové šlehací metly a sekáčku s nerezovým ostřím a víčkem. Pomocí tyčového mixéru během okamžiku hravě vykouzlíte celou řadu chutných pokrmů.


Práce s ním vám ušetří čas. Vybírejte si Mixéry a šlehače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Planetární systém hnětení, míchání a šlehání zaručuje bezezbytkové promíchání obsahu mísy a. S tyčovým mixérem Sencor si usnadníte práci v kuchyni. Krom nerezové mixovací nohy pro mixování i horkých pokrmů má ve výbavě šlehací metlu a sekáček. Technické parametry:LET ZÁRUKA na motorpříkon: 8Wextra tichý DC motorplynulá regulace rychlostiergonomicky tvarovaná rukojeťnerezový nástavec použitelný i pro mixování horkých.


KVALITNÍ MULTIFUNKČNÍ KUCHYŇSKÝ ROBOT S VELKÝM VÝKONEM A SNADNOU OBSLUHOU ! Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Příslušenství obsahuje mixovací nádobu s víčkem, nerezovou šlehací metlu a sekáček s nerezovým ostřím a víčkem. Robot nové generace Sencor STM 6s maximálním počtem funkcí umožňuje 1 zpracování obsahu mísy a garantuje dokonalé promíchání a spojení všech použitých surovin.


Nástavec mixovací sencor

Vytváří těsta a krémy dokonale hladké a jemné jako samet. Výrobce: SENCOR Doba dodání: ihned let záruka na motor Tichý motor s výkonem 800W vysoce kvalitních nerezových nožů s funkcí Ice Crash Záruka let na motor Tichý motor o síle 800W Spínač pro vysokou rychlost (turbo) Otočný regulátor rychlosti Ergonomicky tvarovaná rukojeť Příslušenství 7ml mixovací nádobka 5ml nádoba na sekání Sekáček s nerezovými. Dále také food procesor s vyměnitelnými noži a různými struhadly a nástavec na přípravu pyré.


Neobvyklá je ale nepřítomnost mixovací nádoby v balení. Chybí také nástavec na stěnu, ten je ale nahrazen podstavcem, který slouží ke kompaktnímu uložení jednotlivých nástavců na kuchyňské lince.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky