pátek 8. dubna 2016

Finská škrabka na auto

Finská škrabka MURSKA Barva: Zelená. Stačí jeden zátah a máte na Vašem skle u auta čistý pruh o šířce 9. Originální finská škrabka Murska - nejoblíbenější škrabka u řidičů. Osvědčená finská škrabka s mosaznou škrabkou, která zajistí dokonale odstranění námrazy ze skla automobilu.


Na rukojeti je speciální drážka pro očištění stěračů a stěrka na vodu. Tato šikovná škrabka na auto se zateplenou rukavicí Vám zpříjemní už tak neoblíbené škrabání námrazy z auta.

Ruce nám mrznou a bolí a když si. How to rebuild front brake caliper - VW Audi Skoda Seat - New piston and seals (COMPLETE GUIDE) - Duration: 14:11. Odstraňuje led z povrchu autoskel jedním tahem a nezáleží na teplotě ani tlouštce ledu! Navíc škrabka má menší tvrdost než sklo, a proto nepoškrábe povrch.


Speciální finská škrabka k odstranění ledu z povrchu autoskel jedním tahem díky unikátní hlavě - nezáleží na teplotě ani tlouštce ledu! Hlava je vyrobena ze speciální slitiny. C nebo -20°C, škrabka odstraní jakoukoliv tloušťku námrazy.


Slávistická škrabka na sklo u auta s logem klubu Ranní škrábání čelního skla a okének nemá nikdo v oblibě.

Buďte na zimu připraveni s novou slávistickou škrabkou, jejíž potisk slávistickým logem vám t. Finska skrabka na auto produkt ů. Zakulacená škrabka na auto - Černá. Jedete na hory nebo se prostě ve vaší čtvrti zastavilo na skok ledové království? Potom by jisté pomůcky měly být v povinné zimní výbavě každého motoristy.


Tato praktická škrabka na auto se zateplenou rukavicí Vám zpříjemní už tak neoblíbené škrabání námrazy z auta. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kovová hrana na odstraňovanie ľadu je dostatočne ostrá a účinná. Druhá gumená hrana zase kvalitne očistí sklo od vody. Pracovné hrany by mohli byť širšie, nakoľko je škrabka určená na veľkoplošné čelné sklá. Výrobok je tiež náročný na odkladací priestor a kovová rukoväť je v zime nepríjemne chladná.


This feature is not available right now. Please try again later. Je jedno, či používate škrabku pri -° C alebo -° C, škrabka odstráni akúkoľvek hrúbku námrazy. Fínska škrabka 21cm - na sklo auta, AG283A Kód:.


Diagnostikuje Vaše auto pomocou bluetooth zariadení a je kompatibilný s protokolmi OBD II.

Auto škrabka finská prodloužená. Popis produktu Prodloužená verze klasické finské škrabky - snadnější odstranění ledu z méně dostupných míst Odstranění ledu z povrchu autoskel jedním tahem díky unikátní hlavě - nezáleží na tep. Zázračná škrabka je jedním z nejlepších pomocníků na Vaše zamrzlé vozidlo. Během chvíle seškrábete obrovský kus sněhu i námrazy a nepoškodí sklo - žádné škrábání ani prasknutí ani při lepivém mrazu!


Kupte si auto -moto doplňky - náš eshop ProdejOlejů. Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky. Základní typy škrabek na led a sníh. Klasická škrabka na led – odstraní námrazu. Shrnování sněhu z auta s ní však není moc praktické.


Oproti škrabce s košťátkem bývá levnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky