úterý 19. dubna 2016

Chňapka ikea

Chňapky patří k těm malým pomocníkům, bez nichž byste v kuchyni nemohli existovat. Zaručí vám totiž bezpečnost při manipulaci s horkými hrnci. A pokud navíc vypadají hezky, mohou být i součástí stylového vybavení kuchyně. Navštivte tuto stránku a prohlédněte si naše nejnovější trendy! S poutkem na zavěšení, když se zrovna nepoužívá.


Prostřední vrstva z plstěného polyesteru poskytuje velmi dobrou tepelnou izolaci.

Vyhovuje pravákům i levákům. Chňapky patria medzi tie drobnosti, bez ktorých sa v kuchyni nezaobídete, pretože sú pri manipulácii s horúcimi pekáčmi či iným náčiním nevyhnutnosťou. A ak sú pekné, slúžia aj ako štýlový doplnok do kuchyne. Najnovšie trendy nájdete na tejto stránke! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kuchyňský textil jako utěrky, chňapky a zástěry je v každé kuchyni nesmírně důležitý, ale je také součástí jejího celkového vzhledu.

Na této stránce si můžete prohlédnout náš sortiment a vybrat barvy, vzory a materiály podle svého stylu. Kuchynské textílie, ako sú chňapky, utierky či zástery, tvoria nielen základ každej kuchyne, no dotvárajú aj jej celkový vzhľad. Na tejto stránke nájdete prehľad nášho sortimentu, ale aj farieb, vzorov a materiálov, aby ste si ľahko mohli vybrať tie, ktoré budú ladiť so štýlom vašej kuchyne.


Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these t. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Käyttörajoitteet Tämä patalappu on suunniteltu vain kämmenten suojaamiseen. Soveltuu vain kuumien esineiden nostamiseen keittotasolta. Pidettävä erossa liekeistä ja tulesta.


May IKEA nábytok teraz zakúpite aj on-line! Chcete si zariadiť kuchyňu, obývačku či spálňu? Vyberte si postele, skrine, komody, sedačky a ďalšie vybavenie.


Kuchyňské rukavice, chňapky, utěrky a zástěry prémiové linie GrandCHEF spolehlivě ochrání před horkým nádobím a zároveň vypadají skvěle. Ani u sporáku neztrácejte. Nabízíme Vám praktické kuchyňské chňapky, které snadno sladíte s. Silikonové rukavice a chňapky do kuchyně mají i velmi moderní vzhled a tak jsou.


Vydrží teploty až do 2°C. Silikon umožňuje pevné uchopení a izoluje teplo.

Mycí silikonová houbička, antibakteriální, lze opětovně sterilizovat v mikrovlnné troubě, možno mýt v myčce, ks za 3-Kč. Lze použít na mytí všehomožného v kuchyni, také jako podložka pod horký kastrol, popřípadě i jako chňapka. Můžete na ni položit horký hrnec, aniž popálíte stůl nebo kuchyňskou linku.


Materiál je velice flexibilní, ohebný, můžete dokonce uchopit i držadla hrnců, chňapka má i tvor pro zavěšení. Chňapka je odolná teplotám od -25°C do 220°C. Vybírejte si Chňapky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky