pátek 15. dubna 2016

Skleněné poklice na hrnce

Poklice a pokličky na hrnce i pánvičky. Pod pokličku nenahlédnete, když nebudete žádnou mít. V nabídce máme všechny: nerezové, litinové, skleněné i měděné.


Určitě velmi praktické jsou skleněné poklice s tlakovým ventilem, protože na připravované jídlo vidíte, nemusíte je odklápět a neuniká teplo, chuť ani aroma. Zároveň zde najdete i univerzální skleněné poklice Unicover od firmy Tescoma, které padnou na většinu hrnců, pánví a rendlíků o stejném průměru. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.

Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Levné hrnce a poklice - Nejlevnější hrnce a poklice na HLEDEJCENY. Uspoří elektrickou energii a urychlí vaření. Skleněná poklice umožňuje sledování průběhu vaření bez sundávání poklice.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. PEPI miluje hrnce : Hrnec nerezový, tlakový, multifunkční, smaltovaný, remoska, sada nádobí, kastroly.


Objednejte dnes za super ceny.

Sklenene poklice na nerezove hrnce. Nalezeno: 4produktů. Hrnce , pánve, kastroly – všechny ocení kvalitní praktickou poklici. V sortimentu TESCOMA jich najdete celou řadu včetně oblíbených univerzálních skleněných poklic.


Nabízíme skleněné poklice standardních rozměrů, s různými typy madel, otvorů na páru a různých značek. Indukce, nerezové, skleněné , cm. Nerezový hrnec LIVING 1l, skleněná poklice , nerezový knob i držadla, lesklý povrch uvnitř i vně, vnější strana má tři matné pruhy. Hrnec lze použít na všechny typy varných.


Rozbila se vám poklice na váš oblíbený hrnec? Koupili jste si pánev a rádi byste na ní také dusili? Do naší nabídky jsme zařadili univerzální skleněné poklice značek Tescoma a Tefal, které padnou na každé nádobí snbsp;odpovídajícím průměrem a okrajem. Vsaďte na českou značku TESCOMA a vybavte svou kuchyň nerezovými hrnci z řady GrandCHEF, SmartCOVER nebo PRESTO. Pak už jen stačí zvolit ten nejlepší recept, zjistit, zda máte vše potřebné na vaření a hurá do příprav.


Nádobí je doplněno skleněnými poklicemi s úchyty. Sada nerezového nádobí Destiny je vyrobena z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli s exkluzivním leštěným povrchem. Speciální zesílené sendvičové dno zajišťuje rovnoměrný ohřev pokrmu a dlouhodobou, stálou teplotu.


Nádobí je vhodné na všechny typy tepelných zdrojů včetně indukční varné desky. S otvorem pro únik páry vzniklé při vaření.

Lze mýt v myčce na nádobí a také použít v troubě do 1°C. Praktické odolné poklice lze použít na každý hrnec, pánev, nebo kastrol. Nabízíme praktické skleněné poklice na hrnce.


Skleněné poklice mají praktický odvod páry, díky tomu při vaření poklice dobře drží podél obvodu hrnce a neskáče. Díky průhlednému sklu přesně vidíte, co se v hrnci při vaření děje a poklici nemusíte při každé kontrole zvedat. Všechny poklice jsou opatřeny otvorem pro únik páry. I když polévka v hrnci klokotá jako o závo nemusíte se bát, že přeteče z. Je vyrobena z kombinace nerezu a skla, doplněno praktickým otvorem pro vznikající páru.


A jistě oceníte možnost umýt poklici v. Na všechny hrnce , kastroly, rendlíky i pánve společnosti Fissler si můžete pořídit vhodnou poklici. Skleněné , nerezové nebo litinové poklice jsou konstruovány tak, aby vaření bylo maximálně bezpečné a ekonomické – poklice dokonale přiléhají a zároveň umožňují snadnou manipulaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky