pondělí 4. dubna 2016

Albert body za nakup

Nakupujte v Albertu a sbírejte body , za které získáte slevu na krásný český porcelán. Váš obrovský zájem o výrobky z aktuální věrnostní kampaně. Těší nás, že Vás vybavení na kempování baví.


Produkty z kampaně mohou být z důvodu tohoto velkého zájmu nedostupné. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Ostatní - Albert body bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Aktuální zboží, za které dostanete extra body , najdete v aktuálním akčním letáku Albert , je vždy přehledně vyznačené.


Za bodů si pak můžete vybrat libovolnou hru z nabídky, dostanete ji zdarma. Jaké hry si můžu vybrat?

Akce platí ve všech prodejnách Albert od 11. Veškeré zboží, které je v této kategorii, lze nakupovat za věrnostní body , které dostáváte od nás za každý nákup. BODY = DÁREK OD ALBERTA. Vážení zákazníci, s ohledem na nouzový stav upravujeme od 19. V novém roce plaťte kartou Visa i za malé nákupy tak, jak se vám líbí.


Prodám body do ALberta na fantastické odměny. Mám plné kartičky a prodávám po Kč za kartičku. Odešlu jakékoli množství v obálce za Kč známku. Platím za členství v BILLA Bonus clubu? Ne, BILLA karta i členství jsou zdarma!


Získávám body za každý nákup? Ano, body jsou Vám automaticky přičítány při každém nákupu nad Kč. Za prvních Kč hodnoty nákupu Vám bude připsán BILLA bod a za každých dalších Kč hodnoty nákupu opět BILLA bod.


Kč útraty = věrnostní bod. Pro načtení bodů při nákupu v prodejně je nutné při placení předložit Baťa kartu nebo při nákupu bez karty požádat prodejní personál o vyhledání na pokladně (podle jména a příjmení, nebo e-mailu).

Body a poukázky Načítání bodů. Vydelavejte body za kazdy nakup , comment, nahrani fotky, ref. Taky jsem to tak udělala, dnešní nákup - 3× selské mléko (body navíc), 3× nějaký plátkový sýr za body navíc, celkově nákup za 82–Kč, z toho jsem většinu zaplatila stravenkama a měla jsem bodů na knížku. Nakúpite tovar za eur ako zaregistrovaný zákazník, za ktorý sa vám na konto pripíše bodov.


Pri ďalšom nákupe si budete vedieť tieto body uplatniť a získať tak zľavu centov (x 02). Každý člen môže využívať nazbierané body. Zľavy sa nemôžu kombinovať, tj. V prodejně Albert je akce, utrácejte a získávejte body , za ně dostanete stavebnici lego. Hlásí to rozhlas uvnitř.


Přidejte si Albert do oblíbených obchodů prostřednictvím tlačítka Přidat obchod do oblíbených. Prohlédněte si akční leták Albert a ušetřete na vašem příštím nákupu potravin, nápojů a dalšího sortimentu. Odměny za věrnost – Nasbírané body snadno vyměníte za Vámi vybraný produkt se slevou či za dárkový voucher. Kompletní přehled YESPASS odměn najdete ZDE.


Za nasbírané body v Albertu můžete získat skvělou dětskou stavebnici za zvýhodněnou cenu. Za každých 2Kč nákupu získáte bod. Pokud budete nákup platit kartou Visa, dostanete jeden bod navíc, a stavebnici tak získáte rychleji. O své body žádejte vždy na pokladně.


Sbírejte body za nákup produktů na Shell. Nevztahuje se na mýtné, ceniny, losy, služby sázkového terminálu např. Kč = body Vychutnejte si lahodné občerstvení Deli by Shell a získejte body navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky