čtvrtek 7. dubna 2016

Rychlovarná konvice hyundai vk 222 nerez

Celý popis a technické parametry. Hyundai VK 2, nerez. Nerezová konvice s objemem l, má výklopné víko s ovladačem na rukojeti, což je velice praktické a pohodlné při nalevání vody do konvice. Dále u konvice nechybí ukazatel hladiny vody, bezpečnostní pojistka proti přehřátí a chodu na prázdno, světelná kontrolka provozu. Bezkabelový cordless systém umožňuje sejmutí z podstavce a rotaci konvice na podstavci o 360°.


Myslelo se také na bezpečnost, takže je tato konvice vybavena dvojnásobným bezpečnostním systémem proti přehřátí při chodu na. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Podobné fráze: rychlovarna konvice hyundai vk30 rychlovarna konvice hyundai vk 74 rychlovarna konvice hyundai vk 60 hyundai vk 1rychlovarna konvice , hyundai vk 1rychlovarna konvice , hyundai vk 688p rychlovarna konvice , rychlovarna konvice hyundai vk 18 rychlovarna konvice hyundai vk 739wg, rychlovarna konvice hyundai vk 2. Po dokončení ohřívacího procesu se také konvice automaticky přepne do pozice vypnuto, proto nemusíte mít žádné obavy. Kanvica ponúka vodoznak a základňu so stredovým konektorom, na ktorej je otočná o 3deg;. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi.


HYUNDAI VK 2Rýchlovarná kanvica Objem (l): 1. Nakup levně v pohodlí domova. Rychlovarné konvice na 4home. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Konvice disponuje automatickým systém. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. K č bez DPH 39Kč s DPH.


Oblíbeným každodenním pomocníkem při přípravě kávy či čaje je rychlovarná konvice. Zaujme nejen výbavou, ale i stylovým béžovým provedením. Mnoho konvic na vaření vody má funkci na udržení nastavené teploty tzv. Díky této funkci nebudete muset vodu znovu ohřívat, pokud si od konvice na chvíli odběhnete. Regulace ohřevu pouze v rozmezí ℃ - 100.


Stylová a bezpečná Jedinečný design rychlovarné konvice Vigan Mammoth WKSohromí každou návštěvu a ještě vám pokaždé připraví váš oblíbený horký nápoj stylově a snadno. Díky dvouplášťovému tělu zůstává konvice vždy chladná a tak se nemusíte bát popálení při náhodném doteku. Povrch je speciálně up. Internetový obchod Patro. Její varná nádoba je vyrobena z ušlechtilé antikorozní oceli a zaručí, že voda bude hygienická a bez zápachů i po mnoha použitích.


Podstavec s otočným konektorem a. Víko konvice se otevírá pomocí tlačítka umístěného ve víku. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Designový kousek v kombinaci skla a nerezu je ideální pro přípravu vašeho oblíbeného horkého nápoje.


Elektronickou regulaci ohřevu vody ocení. Osobní odběr Brno Žabovřesky. Pro vysokou úroveň bezpečnosti se starají ochrana proti běhu na sucho. Jednoduše ji otevřete stiskem jednoho tlačítka.


Díky skrytým topným tělesům a jemnému vyjímatelnému filtru proti vodnímu kameni se vám bude konvice jednoduše udržovat. Další výhodou je otočná základna, která zrychluje manipulaci s konvicí. Vodoznak pro kontrolu hladiny ohřívané vody je decentně ukryt pod rukojetí konvice a nenarušuje tak její celonerezovou plochu a vzhled.


Vyjímatelný a snadno omyvatelný filtr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky