úterý 26. dubna 2016

Skleněná konvice z varného skla

Všechno skleněné varné nádobí se také snadno udržuje v čistotě, umyje ho každá myčka nádobí. Atraktivní konvice o objemu 3l z varného skla SIMAX. Skleněné konvice na čaj. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Varná konviceKompaktní skleněná konvice z průzračně čistého skla o objemu 1l s technologií tlumeného otevírání víka.


Konvice s plastovou rukojetí a víčkem. Kromě varného skla pro domácnosti jako jsou čajové konvice , džbány nabo hrnky, sklárny vyrábí i průmyslové a laboratorní sklo. Díky svojí velikosti a objemu l je vhodná do menších domácností.


Při rozbití skla v originální. Kamencem znečištěné dno si hned vyčistíte. Tato skleněná konvice s kovovým filtrem, jenž se dá vyjmout z uzávěru z tvrzeného plastu, je dílem české značky. Opatřeno nerezovým sítkem pro vyluhování čerstvé máty, meduňky, zázvoru, sušených šípků, ovoce apod.


Díky objemu l můžete pohodlně uvařit kávu i pro více. Praktická konvice na čaj, která je zároveň jedinečným designovým kouskem. Přesně to je skleněná konvice FROM s nerezovým filtrem, za jejíž návrh získalo duo designérů Michal Froněk a Jan Němeček z věh. Varné sklo je vhodné k vaření, ohřívání, chlazení a servírování nápojů. Baleno v barevné kartonové krabici.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Madlo i víčko je vyrobeno z plastu. MIKADO - skleněná konvice na čaj se sítkem Tato krásná čajová konvice je vyrobená ze strojově foukaného borosilikátového varného skla s vynikajícími termodynamickými vlastnostmi.


Sada misek vyrobena z dvoustěnného varného skla odolného proti náhlým změnám teploty, v mezistění je vyfouklý vzduch, vakuová mezera ve dvojité stěně výrazně zlepšuje její izolační vlastnosti a brání. Elegantný gaiwan (zhong, čung) z kvalitného varného skla. Plastové sítko k přípravě sypaného čaje. Elegantní konvice na čaj z kvalitního žáruvzdorného skla a nerezovým sítkem.


Krásná skleněná konvice s pokličkou a sítkem z varného skla. Mikado - skleněná varná konvice , l. V konvici kromě vody na kávu uvaříte skvělý kvetoucí nebo sypaný čaj. Ideální pro použití v mikrovlnné troubě a na plynových či elektrických sporácích. Varná konvice Kompaktní skleněná konvice z průzračně čistého skla o objemu 1l s technologií tlumeného otevírání víka. Mechanizmus tlumeného otevírání víka Kapacita litru Otočná základna o. Ze skleněné konvice z varného skla se skleněným filtrem a skleněným víčkem MIKADO vám čaj zachutná lépe než kdy dříve.


Eva je vyrobena z hladkého, neporézního a dokonale průhledného varného skla. Celoskleněná konvice s kovovým (nerezovým) filtrem, víčkem a skleněným ouškem na boku sklenice. Prodám skleněnou konvici z varného skla. U hubice je kousek uštíplý - viz foto.


Koukněte i na mé další inzeráty. Mám tam spoustu potřebností - nepotřebností, které nechci jen tak vyhodit. Z věcí za Kč vám ráda cokoli přihodím zdarma.


Při odběru více věcí vám dám ráda slevu. Osobní předání možné r. Vyrobeno z varného skla Simax.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky