čtvrtek 21. dubna 2016

Chladic na vino

Chladiče na víno na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Vzhľadom na aktuálnu situáciu s COVID-sa môže občas stať, že niektoré víno nebude k dispozícii.

Ak by sa tak náhodou stalo, budeme vás čo najskôr kontaktovať a spolu nájdeme vhodnú alternatívu. Naše sklady sú plné, určite nájdeme víno, ktoré bude vyhovovať vašej chuti! Dodacie lehoty v tomto období sú 2-dni. Národní vinařské centrum, o. Stylové chladící obaly na láhve obsahují gel, který necháte nachladit v mrazáku, a pak nasadíte na láhev.


Zmrzlý gel funguje jako byste položili láhev do kyblíku s ledem. Na druhou stranu chladiče Vám můžeme umístit logo Vašeho vinařství, pivovaru, restaurace, klubu nebo třeba znak obce - města. Zajímavá je i možnost umístění loga Vaší firmy, chcete-li použít chladič s Vaším logem jako obal na firemní víno.

Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Jenozónové vinotéky (V celej chladničke na vino je možné nastaviť iba jednu teplotu.).


Viaczónové vinotéky (Najčastejšie dvojzónové chladničky na víno - majú oddelený chladiaci priestor a je možné nastavovať teplotu zvlášť pre červené, biele, ružové víno či šampus). Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. FUCHS, Toro, Weis a dalších.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chcete vedieť, či je cena 30.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Rychle chladící nerezový obal na láhev šampaňského.

Vyměnitelná vnitřní vložka chladiče na víno se zamrazí v mrazničce a udržuje vychlazenou lahev po dlouhou dobu. Chardonnay, rizling a sauvignon blanc sa najlepšie vychutnávajú vychladené. Vďaka dvojitej stene udrží ochladzovač vína THE COOLER víno v správnej teplote a vašich hostí v dobrej nálade.


Silné stěny ice bucketu prodlužují účinek ledu a minimalizují srážení vody na stěnách. Vnější povrch jakoby s optickým nádechem jinovatky je vhodným podkladem pro firemní logo. Veľká chladiaca nádoba Žiadna party nie je kompletná bez veľkého množstva chladených fliaš piva a vína, takže ich nechajte v. Zaměřte se také na materiál polic uvnitř vinotéky. Lahve vína se do vinotéky ukládají ve vodorovné poloze.


Police mohou být vyrobeny z kovu, což je finančně dostupnější řešení, nebo také z elegantního dřeva, které navíc dokáže udržet optimální vlhkost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky