čtvrtek 28. dubna 2016

Jak vyrobit andělská křídla

Jak vyrobit andělská křídla. Blíží se Mikuláš nebo maškarní ples, chystáte svému dítěti kostým andílka a stále vám chybí to nejdůležitější, totiž samotná křídla ? Pojďme se do nich pustit. Výhodný andělský komplet, který obsahuje jak bílé andělské šaty, tak andělská křídla , pásek (který jsme ve videu nepoužili) i svatozář na hlavu.


Křídla jsou dlouhá cca cm.

Prostřední část tvoří tělo a boční části křídla. Položte křídla svázanou gumou nahoru. Poskládejte jednotlivé části na sebe tak, aby bylo tělo dole.


Vystřihněte kulatý obličej z béžového kartonu a přilepte. Otočte andílka tělem nahoru. Pokud preferujete minimalistický styl, nechte andílka tak, jak je.


Návod na úžasná andělská křídla vhodná pro alergiky na peří.

Andělská křídla jsem vyráběla minulý rok pro svou neteř, bohužel fotku nemám. Malá, větší i velká péřová andělská křídla pro anděla. Nejlépe se budou vyjímat na zadní straně dětského trička nebo bodýčka.


Anděl bez křídel by snadno byl zaměnitelný s bílou paní nebo s pannou nevěstou, takže k bílým andělským šatům a svatozáři anděla nezapomeňte přikoupit také bílá péřová andělská křídla. Placky je možno vyrobit ve třech velikostech. Zadní strana odznaku disponuje špendlíkem, díky kterému placka snadno přichytí k. Nastya and papa pretend play of toy shop and other toys - compilation - Duration: 12:08.


Co všechno v této sekci ještě naleznete? Kostýmy Mikuláše, paruky Mikuláše, doplňky k mikulášským kostýmům. Košíčky jsem lepila složené na půlku, lepila jsem je tak. Nejvíce je pyšná na andělská křídla , která se při chůzi nádherně pohybují.


Mimochodem u některých andělských kostýmů jsou již andělská křídla jeho součástí, takže pokud pořizujete také andělský kostým, věnujte této informaci pozornost, abyste si ke kostýmu s křídly nekoupili další křídla. Pro svou inspiraci a zaujala mě jedn fotky slečny Borákové na facebooku. Jelikož každý má jinou postavu, nabízíme péřová andělská křídla v několika velikostech.


Jak nakreslit andělská křídla.

Tato křídla jsem polepila bílými muffinovými košíčky. Nakreslit andělská křídla odteď nebude vůbec těžké. Ukážeme si, jak nakreslit křídla krok za krokem.


Bude se to hodit třeba při býrobě masky anděla. Podobně se dají nakreslit křídla malinkatá i velké andělské perutě. Please try again later. Budeme potřebovat papír vhodných rozměrů a gramáže, tužku.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma jak vyrobit andělská křídla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky