středa 20. dubna 2016

Jednorázové froté pantofle

Jednorázové froté papuče s otevřenou špičkou a gumovou podrážkou, barva bílá. Dostupné jsou pouze v jedné velikosti až 8. Tento výrobek je ověřen mnoha hotelovými provozy a použitý materiál je ČESKÝ. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pantofle ECO z netkané textílie jednorázové. Strečová kosmetická čelenka v různých barvách.


Nesmí se prát, ani jinak chemicky udržovat. Délka nášlapné plochy je 275mm (vhodné do vel. 8). Uzavřené jednorázové pantofle z netkané textílie.


Vyberte si u nás jednorázové rukavice, které splňují nejvyšší normy ochrany a přesto jsou za skvělé ceny. Můžete si být 1 jistí, že vaše ruce tak zůstanou spolehlivě chráněné před jakýmkoliv znečištěním nebo poraněním. Zdravotní obuv, pantofle , nazouváky V této kategorii naleznete široké množství pracovní obuvi, která je vhodná pro lehké provozy, jako například obuv do zdravotnictví, gastronomie, kanceláří a podobně. V naší široké nabídce si zajisté vybere každý. Ať už hledáte lehké korkové pantofle (např. pantofle PUDU), gumové pantofle , nebo perforované pantofle s plnou.


Vybavení hotelů, restaurací, kaváren, škol, ubytoven, institucí, domácností a jiných odběratelů. Dodáváme zboží i výrobky na zakázku v nejvyšší kvalit. Příjemné koupelnové pantofle vyrobené z kvalitního froté. Ideální do hotelů a penzionů.


Skvěle se hodí dohromady s Froté županem Economy, ručníky a osuškami Economy. Papuče pro hosty jsou z příjemného froté materiálu, s gumovou podrážkou a otevřenou špičkou. Hotelové papuče zpříjemní pobyt téměř všem klientům, stejně jako kvalitní hotelová matrace nebo župan.


Nezapomeňte si s sebou přibalit pantofle froté HANSCRAFT se zavřenou špičkou, díky kterým se i vaše nohy budou cítit jako v bavlnce. Jsou k dostání v univerzální velikosti , takže je můžete zakoupit jako dárek vašim blízkým bez obav, že se nestrefíte do správného čísla. Cena je za pár pantoflí.


Textil, Froté župany, pantofle. Nezbytným vybavením každého hotelového pokoje je soubor doplňků, které dokáží všem hostům zásadním způsobem zpříjemnit jejich pobyt. Doplňky na hotelový pokoj - vše pro gastronomii, stolování, servírování a přípravu pokrmů od společnosti SAHM.


Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Froté pantofle jsou určené především jako funkční doplněk k županům Soft Cotton. Jsou z měkkého froté materiálu s gumovou podrážkou. Po koupeli udrží Vaše nohy v teple a zpříjemní Vám tím večerní chvíle než ulehnete ke spánku.


Zamezte šíření špíny a nákazy z venku a nabídněte svým klientům jednorázové pantofle na přezutí. Přezůvky mají univerzální velikost, jsou prodyšné a příjemné na dotyk. Protismykové froté pantofle jsou ideální volbou na opakované použití do kosmetických salónů, hotelů a podobně.


JEDNORÁZOVÉ PANTOFLE XL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky