středa 13. dubna 2016

Barel na pitnou vodu s kohoutkem

Barel na vodu s kohoutkem 1l. Plastová nádoba nabízí dostatečný objem, snadnou manipulaci pomocí dvou pevných madel a jednoduché vypouštění přes plastový ventil. Má kompaktní rozměry a svým tvarem připomíná soudek.


Je vhodná pro potraviny, takže ji můžete využít jako praktický barel na pitnou vodu. Plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů je vhodným ke skladování a přepravě kapalných látek v potravinářském průmyslu či zemědělství. Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na.


Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Podobné fráze na Sleviste. Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové kanystry, plastové sudy i plastové sudy s víkem s kohoutkem i bez.


Sudy a kanystry jsou vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE) s ochranou proti UV záření. SKLÁDACÍ KANYSTR NA PITNOU VODU ( s kohoutkem ) - LITRŮ. Je vhodný i na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů, jako jsou šťávy, sirupy, vína a další.


Vodní taxi-pro odpadní. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Do spodní části se umisťuje výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody, například do konve.


Kanystr na pitnou vodu litrů s kohoutkem KTZ10. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Dvouhrdlý plastový sud s otočnými uzávěry a madly je vhodný k přepravě a skladování sypkých materiálů a kapalin. Hygienicky nezávadný plastový barel splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě.


Je tak možné jej využít také jako sud na pitnou vodu nebo na kvas. Pokud potřebujete na vaší zahradě pitnou vodu a nemáte ji zrovna k dispozici, poslouží vám tato nádoba na vodu s praktickým uzávěrem, která má dole kohoutek, takže vám odpadne nepraktické nahýbání těž. Perfect home Barový džbán na nápoje s kohoutkem L. Skleněná barová party nádoba (Džbán) s kohoutkem na nápoje, na vodu s citronem, na džus, na domácí limonády, party drinky. Tuto skleněnou nádobu využijete nejen v sezóně zahradních večírků a grilovači.


Dekorativní sudy na dešťovou vodu s víkem v barvě hnědá, černá, terakota a antracit. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky.


V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Během Vaší oslavy spíše stylově na Coca Colu. V období letních měsíců ale zřejmě osvěží spíše voda s citronovou šťávou a mátou. Pokud hledáte plastové barely na vodu , tak u nás si vyberete!


Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška. Váha celé nádrže je cca 55kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky