čtvrtek 21. dubna 2016

Gaggia kávovary

Gran Gaggia Prestige Gran Gaggia Prestige. Kompaktní design a profesionální výkon – s novým systémem Crema Perfecta. Kávovary , čajovary, espressa značky Gaggia. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Predaj kávovarov a zrnkovej kávy za akciové ceny. Od poloviny osmdesátých let byla Jura uznána za nejlepší společnost vyrábějící kávovary jak pro kanceláře, tak pro gastronomii.

Sídlo společnosti je v Niederbuchsiten ve Švýcarsku. Specializovaný internetový obchod s kávovary. Domácí kávovary , automatické kávovary , profesionální kávovary.


Káva a příslušenství ke kávovarům. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Gaggia Titanium – plnoautomatický kávovar vhodný jak pro domácnost tak pro kancelář.


Celokovová nerez konstrukce, spolehlivost, zajímavý design. Není bez zajímavosti, že pod společnost Philips spadají i dva tradiční výrobci kávovarů z Itálie – Saeco a Gaggia.

Naopak automatické kávovary fungujú nielen na mletú kávu, ale naviac vám čerstvo zomelú kávové zrná a vyrobia obľúbený kávový nápoj jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Medzi manuálne kávovary zaraďujeme Moka kávovary , French Press kávovary , Prekvapkávacie kávovary a Pákové espresso stroje. Free Shipping Available.


Vynikajúca voľba pre všetkých, ktorí chcú pripravovať kávu na úrovni profesionálov. Automatické kávovary s mlýnkem pro espresso na stisk. Automat pro přípravu silného espressa a lahodného cappuccina.


S odběrem kávy přímo z pražírny servis zdarma! Technologie Gaggia Adapting System provede předspaření a garantuje ten nejkvalitnější požitek z vaší kávy. Oblíbená Gaggia Classic, navržena a vyrobena v Itálii, opět sebevědomě přichází na scénu pod názvem Gaggia New Classic. Gaggia Classic je ikonický kávovar, který je jedním z nejprodávanějších kávovarů ve své třídě. Pouze v Buna café také model Gaggia New Classic BC.


Hlavní přednosti: tradiční bojler Gaggia. Vhodná pro kávovary Gaggia a Saeco, průměr 60mm. Profesionálne automatické a pákové kávovary značiek Saeco a Gaggia spĺňajú najvyššie nároky na výkon a dizajn kávovarov.


Náhradní páka ke kávovarům Graef. Ponuku dopĺňajú fresh mlynčeky na kávu. Sú vhodné pre hotely, reštaurácie, kaviarne, rýchle občerstvenia a čerpacie stanice.


Záleží tedy v tuto chvíli hlavně na vás, zda jsou pro vás funkce, kterými tento kávovar nedisponuje, důležité nebo ne.

Vyhledejte si příslušenství k vašemu zařízení. Chcete si po ránu vychutnat šálek vámi oblíbené kávy v pohodlí domova? Pákový kávovar italské značky GAGGIA vám díky tlaku bar umožní připravit si kávu té nejlepší kvality. GAGGIA Classic nabízí jednoduchý design s retro prvky a snadné ovládání. Najrýchlejšia cesta k prípravepravého talianského espressa alebo kávy, iba jedným stlačením tlačítka a otočením ovládača.


Tiché, rýchle a kvalitné mletie kávy, pri zachovaní arómy zaistí 1 keramický mlynček. Niektoré kávovary si dokonca vedia vlastnými silami namlieť zrnkovú kávu. Máte tak stopercentnú garanciu ozaj kvalitného nápoja. V poslednej dobe sú stále populárnejšími kávovary na kapsule, napríklad kávovary Dolce Gusto, alebo Tassimo. Náplň v jednotlivých kapsuliach obsahuje ideálne množstvo všetkých potrebných.


Achille Gaggia podal patent č. Lampo“, inovativní mechanismus pro extrakci kávy. Jeho systém byl revoluční: namísto páry to znamenalo průchod horké vody pod tlakem mletou kávou. Gaggia se zpočátku proslavila ve světě na vlně prodeje profesionálních kávovarů a postupně rozšiřovala vlastní technologii a řadu výrobků i pro domáctnost.


Přetlaková miska sítko GAGGIA 14gr. Záslepka gumová - pro čištění do páky. Těsnění Gaggia - Dose, Color, Pure, Viva. Produkty Gaggia na jednom místě - Heureka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky