čtvrtek 14. dubna 2016

Umyvadlo siko

Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel. Umyvadlo ze série Traffic od firmy KOLO. Balení neobsahuje sifon ani baterii.


K dispozici v různých odstínech. Závesná skrinka pod umývadlo zo série Modo od firmy KOLO, biela farba.

Skrinka má lištu pod úchytom vo farbe chróm. Jednoduché a elegantní umyvadlo obdélníkového tvaru s otvorem pro baterii uprostřed. Rozměry umyvadla jsou 55x48x15. Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí.


Nábytok, zrkadlá, osvetlenie Kúpeľňový nábytok a zrkadlo sú neoddeliteľnou súčasťou každej kúpeľne. Nábytok je elegantným doplnkom a zároveň praktickým pomocníkom, ktorý skryje všetko, čo nechceme mať na očiach a pritom denne používame – preto by sa výberu kúpeľňového nábytku mala venovať patričná pozornosť. Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy.


Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat.

Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem. Asymetrické umyvadlo ze série Cubito od firmy JIKA. Využijte službu pro naše zákazníky a sjednejte si nezávaznou individuální schůzku s naším odborným prodejcem. Vyberte prodejnu a navrhněte termín, který vám bude nejlépe vyhovovat. Druh výrobku skříňka pod umyvadlo.


Exklusivní série pouze pro Siko. Ke skříňce doporučujeme koupit. Hľadáte umývadlo so skrinkou? Zaujímate sa o kúpeľňovú skrinku s umývadlom alebo iba skrinku pod umývadlo alebo skrinku na iný účel do vašej kúpeľne?


Koukali jsme na netu třeba na JIKA, SIKO , RAKO, ale nemaj tam. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Skříňky pod umyvadlo Koupelnová skříňka pod umyvadlo by měla být součástí každé koupelny.


Prakticky skryje odpad a ještě poskytne vítaný úložný prostor. Galerie je sestavena z 3D návrhů koupelen, vytvořených v grafickém centru SIKO KOUPELNY a. Zápustná umyvadla podpoří vzhled každé koupelny a doladí tak celkový moderní design interiéru. Zde si můžete prohlédnout naši nabídku koupelnových skříněk pod umyvadlo , které se vyrábí v provedení závěsné nebo stojaté.

Skříňky jsou určeny pro zápustná nebo nástavná umyvadla, některé z nich jsou vybaveny také LED osvětlením. Prohlédněte si také naši nabídku kompletních sestav koupelen. Elegantní provedení, čisté linie a moderní design tohoto typu umyvadel vás nadchnou. Hledáte nové umyvadlo pro vaši koupelnu či jen rohové umývátko na WC?


HORNBACH nabízí vysoce kvalitní a moderní umyvadla v různých tvarech, barvách a materiálech. Tento výběr je ještě doplněn o modely umyvadel na desku, k plné či částečné vestavbě a umyvadla s podstavcem jakož i jednoduchá, dvojitá či nábytková. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Otočné do malé, na desku do velké.


Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Záleží na rozměrech koupelny. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky