úterý 5. dubna 2016

Opravy tlakových hrnců

A právě na tlakové hrnce, symbol rychlého a zdravého, ale také nebezpečného vaření, se zaměří nový test tlakových hrnců. Jelikož se v poslední době objevila na trhu celá řada nejrůznějších modelů, rozhodli jsme se připravit následující porovnání hrnců. Prodej bílé techniky a náhradních dílů.


Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Abychom předešli zklamáním, připravili jsme pro vás seznam nejlepších tlakových hrnců , které jsou ověřeny uživateli a nezávislými testy. Posbírali jsme testy tlakových hrnců , uživatelské recenze, komentáře v diskusích a všechno jsme spojili. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyberte s námi ten nejbezpečnější a zároveň nejúčinnější. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat tlakový hrnec.


Z bezpečnostních důvodů nabízíme pouze originální výrobek zn. Skupina Fagor je největším evropským výrobcem vrchem plněných praček a průtokových ohřívačů, zatímco světové prvenství ji patří ve výrobe tlakových hrnců. Je průkopníkem nejprogresivnejších technologií, jakými jsou např.


Největší výhodou tlakových hrnců je rychlost, s kterou pokrm uvaříte. Jídlo připravíte až 3x rychleji než v klasickém nádobí. Principem vaření v tlakovém hrnci je zvýšený tlak, díky kterému se teplota uvnitř drží na vysokém stupni a uvnitř nádoby vzniká mokrá pára.


Všestrannost tlakových hrnců TEFAL vám umožní vařit chutná jídla, bohatá na živiny, rychle a každý den! Dušení, vaření na mírném ohni, smažení nebo vaření na páře v tlakovém hrnci je rychlejší a tudíž vám usnadňuje život. Je vhodný na všechny druhy ohřevu včetně indukce. Dokonalá bezpečnost je u tlakových hrnců TESCOMA standardem - každý je opatřen celou řadou bezpečnostních prvků, jejichž funkčnost pečlivě prověřujeme. Ve srovnáním s běžným vařením je příprava jídel v tlakovém hrnci i více než o rychlejší.


Kvalita za rozumnou cenu s mnohaletou zárukou je ta správná volba pro každodenní vaření. Každá hospodyně jistě ocení ucelenou nabídku nerezových hrnců , tlakových hrnců , pekáčů, příborů, struhadel, kráječů, nožů, krájecích desek, pánví a spousty dalších pomůcek do kuchyně. Body navíc získává v testu nejlepších tlakových hrnců i za parní koš, který je ideální pro přípravu dušené zeleniny a dezertů.


Jen málo kdo ví, že v papiňáku se dá připravit i vynikající moučník nebo marmeláda. Mezi další prémiové vlastnosti tohoto hrnce patří také jednoduché zavírání jednou rukou, hrnec. Valná většina tlakových hrnců je vyrobena z nerezové oceli, která nabízí perfektní vodivost a dlouho tak udrží teplo uvnitř hrnce, zatímco babičky a maminky dříve používaly tlakové hrnce z hliníku nebo ze smaltu. Současné tlakové hrnce mají silné stěny a sendvičové dno, díky němuž se pokrmy hůře připalují. Po skončení vaření se obvykle ještě nechává hrnec dojít 3-minut na vypnutém sporáku bez přísunu tepla.


Zvažte, zda využijete koš na zeleninu – ten se hodí při vaření v páře nebo při vaření vývarů. U některých tlakových hrnců najdete i klasickou poklici, díky které hrnec využijete i při klasickém vaření (nabízí například Tescoma u tlakového hrnce Bio Exclusive). Fagor je největším světovým výrobcem tlakových hrnců , jeho zkušenosti s výrobou se zakládají na mnohaletém výzkumu i testování.


Nyní uvádí na český trh zajímavou novinku. Na principu hrnce se toho asi již moc zdokonalit nedá, ale co se týče designu, je zde prostor neomezený. Tlakové hrnce Fagor ARIN se představují. Směsku hrnců různých typů si doma může dovolit tak student na privátě. Jakmile máte vlastní bydlení a budujete vlastní domov, je na čase si pořídit sadu hrnců od jednoho výrobce, s jednotným designem a možností využití všech souvisejících výhod.


Sada hrnců do Vaší kuchyně. Sady nádobí, nerezové hrnce, tlakové hrnce nebo třeba rendlíky, pomalé hrnce i rýžovary nakoupíte na FAVI. U nás najdete nádobí z desítek skvělých e-shopů za nejlepší cenu.


Opravy a sanace venkovních trubních rozvodů metodami relining, close-fit vložkování, cracking. Realizujeme opravy tlakových i beztlakových potrubí ze všech materiálů výše uvedenými metodami od DN 80mm, PN 1 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky