úterý 5. dubna 2016

Dětské schůdky k umyvadlu

Dětské potřeby - stupátka a schůdky k umyvadlu nebo stolu. Dětské plastové stupátko z tvrzeného plastu s obrázky, stupínek je vhodný pro děti k umyvadlu nebo k WC, ale pomáhá dítěti dosáhnout i na stůl apod. Stupínek pro děti můžete použít k umyvadlu , na toaletě, ale i kdekoliv jinde v domácnosti, kam děti samy nedosáhnou. Výjimkou není ani dvojstupínek, který je vhodný zejména pro menší děti.


Dřevěné dětské schůdky z masivu. Praktické schůdky z masivu borovice a smrku díky kterým dosáhnou děti snadno k umyvadlu či na kuchňskou linku. Robustní konstrukce umožňuje využití i pro dospělé, nosnost je 1kg. Nyní můžete v nabídce eshopu Dětský Svět vybírat také barevné dětské nočníky s veselými motivy, dětská sedátka na wc neboli redukce na wc nebo také praktické dětské schůdky a stupínky k umyvadlu. Nočníky jsou vyrobeny z nezávadných a snadno omyvatelných materiálů a Vašemu dítěti přinesou maximální pohodlí.


Stupátka a schůdky k WC, umyvadlu. Dětské schůdky BIG se vyznačují dokonalou stabilitou, bezpečným protiskluzovým povrchem a snadnou údržbou. Schůdky pro děti BIG pomohou dětem dostat se k umyvadlu nebo na toaletu. Pro užší výběr můžete využít filtrů podle ceny, podle výrobce, či podle stáří položky v katalogu.


Jednoduché, užitečné a efe. Protiskluzová úprava, odolný materiál, nosnost kg. Vše pro spánek vašich nejmilovanějších: Od dětských postýlek a kolébek po patrové postele, palandy a dětské postele s úložným prostorem.


Nabízíme barevné dětské nočníky s veselými motivy, dětská sedátka na wc či dětské redukce na wc nebo také praktické dětské schůdky a stupínky k umyvadlu. Praktické dětské dřevěné schůdky , díky kterým dosáhnou děti snadno k umyvadlu či na toaletu. Schůdky lze sklopit a vytvořit tak židličku s opěradlem. Vyrobeno ze smrkového a bukového masivu.


Rozměry( schůdky ): 44(š) x 21(v) x. Ale potýkáte se s problémem, že nedosáhne k umyvadlu nebo si nedokáže sám sednout na zácho jelikož je to prostě příliš vysoko? Schůdky k umyvadlu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dětské stupátko k umyvadlu od značky Maltex je opatřeno protiskluzovou vrstvou po okraji i na stoupací části a zajišťuje tak větší stabilitu a bezpečí vašich dětí.


Je vyrobené z tvrdého, nezávadného plastu. REDUKCE NA WC THERMOBABY KIDDYLOO Adaptér - schůdky na WC. PRIMABABY Stupínek k umyvadlu a WC Funny Farm Stupínek pro malé děti k. Wc sedátko pro přechod z nočníku a bezpečné posazení na toaletu. Nepoužité, pouze složené a opět rozložené, dodáváno v původním obalu. Keeeper Dětské prkénko na WC Hippo, bílé.


Plastové schůdky také pro vaše děti Plastové schůdky využijí i vaši děti. Pokud chcete aby se děti učily samostnatnosti a stále ještě nedosáhnou k dřezu či umyvadlu , pořiďte jim tyhle dětské schůdky. Dítě tak velmi snadno došáhne k umyvadlu a může si umýt ruce či uklidit po sobě nádobí.


Tega Baby stupínek k umyvadlu Medvídek bílá Dětské stupátko do koupelny s obrázkem sovy. Vhodné pro děti 3-let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky