pátek 29. dubna 2016

Eta calderon 1134 90000

CALDERON - RÝCHLY PARNÝ HRNIEC, KTORÝ NEZAMENÍ VAŠU CHUŤ. Parný hrniec s troma parnými nádobami, ktorý je veľmi vhodný pre zdravý spôsob varenia a tepelnú prípravu jedál. Oproti bežným parným hrncom ETA Calderon ušetrí pri varení až vášho času a zároveň zachová dôležité živiny a vitamíny. Zelo hiter parni kuhalnik z edinstveno konstrukcijo zalogovnika za vodo vodno paro ustvari že v sekundah – za hitro kuhanje z ohranitvijo živil in naravnih okusov. Gegenüber normalen Dampfgarern sparte der ETA Calderon Vital beim Kochen bis zu Ihrer Zeit und bewahrt gleichzeitig wichtige Nährstoffe und Vitamine.


Aufgrund seiner einzigartigen vertikalen Konstruktion des Behälters für das Wasser kann er perfekten Dampf schon innerhalb von Sekunden vorbereiten. Dabei wird nur eine kleine Menge. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Tekintsd meg a termék információit.


Disponuje dvěma nádobami o objemu l, které vystačí na přípravu pokrmů i pro vícečlennou rodinu. As compared to common steam pots, the ETA Calderon saves in cooking up to of your time and also preserves important nutrients and vitamins. Due to its unique vertical. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Patríte medzi milovníkov zdravej stravy a hľadáte praktický prístroj, ktorý vám v jej príprave pomôže? Skúsený český výrobca kuchynských spotrebičov ETA teraz prichádza na trh s novým modelom parného hrnca Calderon. Ušetrí vám čas pri varení a pritom zachová potrebné živiny a vitamíny v potravinách. Obsluha je jednoduchá, k dispozícii máte ukazovateľ vody, minútový časový spínač, funkciu automatického vypnutia, svetelnú kontrolku a ukazovateľ hladiny vody.


Kakovost Visoka tehnična in uporabna vrednost izdelkov ETA je zagotovljena z našim testiranjem lastne gospodinjske naprave in ekipe strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami. Az általános pároló edényekkel szemben az ETA Calderon főzés alatt akár -ot megspóról az Ön idejéből és emelett a fontos tápanyagokat és vitaminokat is megtartja. A víztartály egyedülálló függőleges konstrukciójának köszönhetően akár másodpercen belül tökéletes gőzt hoz létre. Kisebb víz mennyiséget.


Eta calderon 1134 90000

A legjobb Eta konyhai készülék árak összehasonlítása az Árukereső online vásárlás oldalon. Kvalita Vysokou technickou a užitnou hodnotu produktů ETA zajišťujeme díky vlastní zkušebně domácích spotřebičů a týmu odborníků s dlouholetou praxí. Super rychlý parní hrnec s unikátní konstrukcí zásobníku vody vytvoří páru již za sekund!


Vařte rychle, se zachováním živin a původní chuti. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí. Parní hrnec však ušetří nejen čas, ale zachová i důležité živiny a vitamíny, které.


Zobacz inne Parowary i kombiwary, najtańsze i najlepsze oferty. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Kapacita nádob je l, přítomna je i miska na rýži a nechybí ani možnost vaření vajec.


Vaření vám zpříjemní automatické vypnutí a praktický 30ti minutový časovač. QUALITÄT Einen hohen technischen und funktionalen Wert der ETA -Produkte stellen wir dank unseres eigenen Labors für Haushaltsgeräte und eines Teams von Experten mit langjähriger E. VLASTNOSTI: parní hrnec transparentní nádoby na vaření kapacita. Oproti běžným parním hrncům ETA Calderon ušetří při vaření až vašeho času a zároveň zachová důležité živiny a vitamíny.


Umí vytvořit dokonalou páru již za sekund a tím urychlí přípravu pokrmů a nezamění. Příprava jídla je rychlá a nezmění se přirozená chuť potravin. Součástí hrnce jsou transparentní nádoby na. Minőség Az ETA termékek magas műszaki minőségét és hasznossági értékét a saját háztartási gépekre kialakított tesztlaborja és a sok éves tapasztalattal rendelkező sza.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Calderon Vital. For shipping to other EU countries visit this page ETA Calderon Vital.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky