pátek 29. dubna 2016

Sibiřský modřín řezivo

Sibiřský modřín je jedním z nejrozšířenějších druhů. Mansi, Evenki, Chanty a jiné národy Sibiře, použivají sibiřský modřín jako jediný přírodní lek při mnoha nemocí a žijí do zralého věku. To znamená, že použitím jeho při stavbě domu dostanete zdraví. Narodny eposu popisují sibiřský modřin jako nejstarší a věčně mladí, mnoho let živý organismus.


Při výběru omítaného řeziva je potřeba brát v úvahu nejenom způsob pořezu při jeho výrobě, ale i kvalifikaci personálu, který obsluhuje dané zařízení. Koupit si kvalitní řezivo můžete u dodavatele, kterého si předem prověříte tím, že se seznámíte s jeho výrobky.

Sušené řezivo sibiřský modřín. Stavby ze sibiřského modřínu mohou stát i po celá staletí. Jako příklad jeho pevnosti a trvanlivosti můžeme uvést Benátky, které stojí na kůlech právě z tohoto dřeva.


Prodej řeziva, modřínové řezivo , prodej reziva, prodej řeziva praha, prodej reziva praha, prodej hranolů fošen desek. Ve spojení s konstrukční ochranou dřeva je sibiřský modřín velmi výhodný a populární typ materiálu pro montáž teras. Co o terasách ze sibiřského modřínu říkají chlapi z Dřevocentrum CZ: Spolehněte se na kvalitu tohoto krásného dřeva a postavte si terasu k celoročnímu užívání. Terasové prkna, obkladová palubka, obkladové prkno Rhombus a Blockhaus, lepená deska, stavební řezivo , podkladní latě ze sibiřského modřínu.


Jde o jediný modřín , který roste v České republice.

Nejhojněji je rozšířen na území Alp, Karpat a Jihopolské pahorkatiny. Podle místa výskytu se rozlišuje alpský, karpatský, polský a slezský (jesenický) modřín. V lesích České republiky je modřín evropský zastoupen procenty. Dovážené ze Sibiře sušené řezivo , prkna na plot a podlahy na terasu mají veškeré potřebné certifikáty, které potvrzují skutečnost původu a že jsme přímý dovozce. V případě potřeby uděláme pro Vás kopii.


Náš sortiment zahrnuje obkladové palubky, hoblovaná prkna, stavební řezivo (fošny a trámy), lepené hranoly BSH, terasová prkna a jiné zboží ze dřeva pro stavby a interiér v Praze. Dřevo sibiřského modřínu díky velkému obsahu olejnatých látek dobře odpuzuje vodu a je přirozeně chráněno proti napadení houbami. Terasová prkna ze sibiřského modřínu patří mezi velmi oblíbené terasové povrchy.


Výborně se ale hodí také na pergoly i jiné objekty na zahradě. A všude vám vydrží po mnoho let, protože sibiřský modřín má těsně nahuštěné letokruhy, díky čemuž roste déle než evropské stromy. Na jeho povrchu dochází k tvorbě podélných prasklin a prasklinám na koncích v závislosti na venkovních klimatických podmínkách.


Vyvarujte se kontaktu dřeva s kovem nebo kovovým prachem, který na dřevě vytváří modro-černé. Stavební dřevo, podlahové palubky, obkladové palubky a stavební řezivo nabízíme skladem ihned k odběru ve dvou prodejních skladech - Praha - Zbraslav a Hlubočinka u Jesenice (Středočeský kraj). Stavební řezivo v širokém sortimentu - prkna, fošny, hranoly, OSB desky, střešní latě a další dřevěné.


Je to západní, opadavý, dahurský a dokonce i hybri ale za nejvíce vysoce kvalitní a trvanlivý je považován modřín sibiřský. Nabízíme stavební řezivo z nejlepších oblastí výskytu tohoto druhu, a to na území Krasnojarské a Irkutské oblasti. Modřín se dělí na několik různých druhů.

Oproti tuzemskému modřínu má sibiřský modřín mnohem vyšší hustotu a také je jeho dřevo podstatně tužší. Jedná se o nejpoužívanější dřevo na terasu v našich končinách. Dřevo modřínu má vhodné vlastnosti pro realizaci dřevěných teras, a v poro.


Více info o skladové dostupnosti na č. Truhlářské řezivo (sušené) - materiál určený prioritně pro výrobu nábytku, stavebně truhlářských výrobků (okna, dveře) a dále pro výrobu polotovarů jako jsou např. Plotová prkna, plotovky, plotovka rhombus - sibiřský modřín. Jsme přimý Výrobce palubek z sibiřského modřínu. Velkoobchod a maloobchod - kvalitní sibiřský modřín.


V současné době provozujeme velkoobchodní sklady v Praze, Plzni a Českých Budějovicích. Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva a mnoho dalších truhlářských polotovarů zejména palubky, podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky (plotová prkna), OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly KVH a lepené BSH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky