pátek 22. dubna 2016

Gumové nožky

Gumové nožky a kluzáky Kontakt Všeprozvuk. Podnože jsou nejen designovým prvkem reproboxu, mohou být především funkčním. V naší nabídce najdete mimo jiné odhmotňovací nožky , které omezují propustnost vybrací do podlahy. Najít můžete také gumové nožky proti poškrábání podlahy, kolečka k profesionálnímu ozvučení a zajímavé podložky.


Speciální kovové odhmotňovací nožky slouží k přesunu celé váhy na co nejmenší plochu (hrot), tím se zmírní přenos.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Dodáváme hudební nástroje a příslušenství, zvuk, světla, pódia, kabely a konektory. Již let jsme pro muzikanty, zvukaře a osvětlovače spolehlivým partnerem. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání.


Návleky pryžové (koncovky, zátky) na nožičky židlí neboli návstavce, snižují hlučnocst při posunování židlí a chrání podlahy před poškrábáním v případě kovových noh u židlí. Mají širokou škálu využití. Nejčastěji se používají k tlumení nárazů či jako ochranné prvky.


Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Otočné kolečko, jehož základna má ochranné boční štíty a montuje se dotažením matice (M- M16) na osový šroub. K plynulému chodu otáčení přizpívá oboustranné kuličkové ložisko.


Materiál základny je pozinková ocel zabezpečující korozivzdornost. Doručenie na druhý deň! Nakupujte Hranaté gumové nožky , Čtverec, 20. Nábytkové nožky a kluzáky, Onpira. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


E-shop Velkoobchod Technické informace. MusicData - hudební továrna. Kontakty Doprava a platba Servisní centrum Měna. ABS kufr na kytarové efekty. Hliníkové hrany, chromový hardware, vnitřek vystlaný měkkou pěnou, gumové nožky , pevné ucho.


Efekty lze do vnitřního prostoru přichytit přiloženými velcro pásky.

Vnitřní rozměry 2x 4x 1mm. Rugge medium-weight, plastic moulded ABS case with strong, extruded aluminium edging - Chrome. Instalační set - náhradní gumové nožky a sada šroubků těla ZX Spectrum 48k. Sada gumových nožek a šroubků na tělo ZX Specrum 48k.


Montáž: na zeď pomocí dodávaného držáku na zeď s kloubem, který umožňuje natočení reproduktoru ve všech směrech dle potřeby. Reproduktor má též gumové nožky , které umožňují stabilní postavení na podložce - položení na stůl. Vhodné pro ozvučení tříd ve škole, úřadů, kanceláří.


Nabízíme kvalitní gumové dorazy se šroubem ve tvaru kužele, komolého kužele či kvádru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky