středa 6. dubna 2016

Paella s mořskými plody recept

Kdysi si sedláci do rýže upravené na ohni dávali zeleninu a hlemýždě, dnes v ní najdete králičí i vepřové maso, artyčoky i jelita. Pro španělskou kuchyni je paella typická. Varianta s mořskými plody je jedna z nejoblíbenějších. Stačí jim pár minut – jakmile zčervenají, jsou hotové.


Tématické fráze: paella pravý recept palea s mořskými plody rýže s mořskými plody restaurace s mořskými plody recepty z morskych plodu rybí paella paella recept ryze na paellu paella z mořských plodů restaurace s mořskými plody praha mexická paella mořské plody s rýží palea z morskych plodu kuskus s mořskými plody.

Vyberte si recept na paella s mořskými plody a připravte si chutný a výjimečný paella s mořskými plody pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší paella s mořskými plody ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty. Lehká španělská paella s mořskými plody. Přidáme mořské plody – v tomto receptu jsou. Opravdová lahůdka z jedné pánve.


Na oleji zpěníme cibuli, přidáme prolisovaný česnek a mořské plody. Osolíme a ochutíme grilovacím kořením.

Necháme krátce osmahnout a můžeme přidat trochu vody. Pokud jsou mořské plody měkké, přidáme uvařené těstoviny, promícháme a prohřejeme. Těstoviny s mořskými plody ihned podáváme. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Kdesi jsem četla, že je to španělská verze risotta, ale myslím, že ani Španělové ani Italové by z takového popisu radost neměli.


Máme-li mražené mořské plody a loupané krevety, necháme je nejprve povolit a rozmrazenou vodu z nich poté slijeme. Paella je skvělé jídlo z jednoho hrnce. V hluboké pánvi si mezitím rozehřejeme olivový olej, vhodíme na něj najemno pokrájenou cibuli a po chvíli přisypeme rýži. Asi minuty mícháme a opékáme, na závěr přihodíme i nakrájená rajčata s nasekaným česnekem. Zalijeme trochou vývaru.


V dnešním díle jsme si pro vás připravili recept na skvělý tradiční španělský pokrm! Syrové langusty a krevety oloupeme, poslouží nám pouze masitá část. Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm na drobno nakrájenou cibuli, papriku, šafrán a rajčata. Zakysanou smetanu smícháme s cukrem a rozpuštěnou plátkovou želatinou. Směsí zalijeme piškoty.


Stejně uděláme ještě jednu vrstvu, na kterou dáme ovoce nakrájené na kousky. Ovoce zalijeme červenou želatinou a dáme na.

Vložil - recept -recepty. Jednoduchá paella s mořskými plody. S pečenými brambory, dušenou zeleninou nebo s jemnou bramborovou kaší to bude skvělý oběd. Takto pripravená paella patrí k najznámejším spôsobom prípravy na svete. Základom je samozrejme ryža, morské plody , šafrán a paradajky.


Chutná kombinácia morských plodov, ako sú chobotnice, krevety, mušle a iné s kvalitnou ryžou je tou pravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky