pondělí 18. dubna 2016

Absorpční chladící jednotka

Tato aplikace je vhodná pro malé budovy a menší chladící systémy. Aby měl absorpční chladící oběh efektivní účinnost, doplňujeme jej vhodně výměníky tepla. Ty poté zajišťují opakované využití toků tepla při respektování teplotních spádů. Vždy vhodně pro daného klienta a danou situaci volíme dvojici použitých pracovních látek. Teplota okruhu chladící vody je velmi důležitá.


Důvod je ten, že chladící voda je použita v absorbéru k ochlazení procesu a poté v využita v kondenzátoru ke kondenzaci chladiva.

To znamená, že absorpční chladiče jsou mnohem více citlivé ke změnám v průtoku a teplotě chladící vody. V těchto systémech chladivo, tj. Kompaktní absorpční chladící jednotka je instalována pro chlazení vstřikolisů pro výrobu platových fitinek. Jednotka je poháněna teplou vodou z deskových solárních kolektorů umístěných na střeše výrobní haly. Absorpční chladící jednotky mohou být.


Jednotka je vybavena kompletním hydraulickým systémem s čerpadly chlazené a chladicí vody i otevřenou. V tomto článku je popasán princip činnosti sorpčních chladicích zařízení, která jsou poháněna energií ve formě tepla. C pro absorpční zařízení, 180.


Jednotka TVC 2je určena pro celoroční chlazení absorpční jednotky BROA která slouží pro zužitkování tepla kogenerační jednotky.

Jednotka pro účely celoročního chlazení vybavena vyhříváním vany. Systém trigenerace snižuje odběr tepla z výměníkové stanice teplárny, snižuje náklady na elektřinu potřebnou pro klimatizaci vnitřních prostor a vyrábí elektřinu pro vlastní spotřebu. Druhý typ obsahuje spalinovou absorpční chladící jednotku a spalinový výměník je tak součástí absorpční jednotky.


K vytápění je tak využita pouze teplá voda z motorového okruhu kogenerační jednotky. Výhodou je, že díky vyšší teplotě spalin je účinnost absorpčního chlazení vyšší. Tento typ je vhodný tam, kde.


Kompresní chladicí jednotka. On-line informace z oblasti výroby, distribuce a prodeje energií. Novely zákonů a vyhláąek. Technické normy v energetice. Elektroenergetika, teplárenství, plynárenství.


Zdrojem chladu byla absorpční chladicí jednotka YAZAKI WFC-SCs jmenovitým chladicím výkonem 1kW pro teplotu topné látky °C, teplotu chladící vody °C a výstupní teplotu chlazené vody °C. V počítačovém modelu byl výkon jednotky přepočítáván pro každý časový krok simulace podle aktuálních teplot a. Současná dodávka všech tří energetických toků není nezbytnou podmínkou, možná je i variantní dodávka elektřiny a tepla nebo elektřiny a chladu. Jde o spojení kogenerační jednotky s absorpční chladící jednotkou. Máme připraveny chladící věže Teva a Jacir.


Jsme jejich výhradním distributorem. Společnost SOKRA je držitelem celé řady osobních certifikátů a ocenění.

ABSORPČNÍ CHLADICÍ JEDNOTKY. DISTRIBUČNÍ A REGULAČNÍ PRVKY VZT. DECENTRÁLNÍ VĚTRACÍ JEDNOTKY PRO ŠKOLY. PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO MONTÁŽ A SERVIS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky